Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
23. 5. 2012,
7.40

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Sreda, 23. 5. 2012, 7.40

8 let

Lažen teroristični preplah na letalu iz Francije v ZDA

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Potniško letalo boeing 767 družbe US Airways s 179 potniki in devetimi člani posadke je moralo zasilno pristati v zvezni državi Maine zaradi ženske, ki je trdila, da ima v telesu vsajeno "napravo".

Francoski Radio Africa No. 1 je objavil, da gre za Lucie Eko, francosko državljanko po rodu iz Kameruna. Ameriški mediji so poročali, da je med letom stevardesi dala list papirja, na katerem je pisalo, da ima v telo kirurško vsajeno napravo.

Zdravniki niso odkrili nobene sveže brazgotine Posadka letala je o tem obvestila ameriške varnostne organe, žensko pa so že na letalu pregledali zdravniki, ki niso odkrili nobene sveže brazgotine.

Za vsak primer sta iz oporišča nacionalne garde v mestu Westfield v Massachusettsu poleteli lovski letali F-15, ki sta letalo US Airwaysa prestregli že v kanadskem zračnem prostoru in ga spremljali vse do letališča Bangor v zvezni državi Maine. Po pristanku so letalo preiskali, a sledov eksploziva niso odkrili.

Potniki niso vedeli, kaj je narobe, vse do pristanka Francosko državljanko so aretirali, letalo pa je nadaljevalo let proti Severni Karolini. Potniki niso vedeli, kaj je narobe, vse do pristanka. Pilot jih je namreč obvestil, da morajo zasilno pristati zaradi hudega nasprotnega vetra, kasneje pa se jim je opravičil in dejal, da so mu iz uprave za varnost v transportu (TSA) naročili, naj se zlaže.

Ameriške oblasti niso želele tvegati, saj ministrstvo za domovinsko varnost in zvezna policija FBI že od lanske jeseni opozarjata, da teroristi razvijajo nove načine napadov. Razmišljali naj bi tudi o bombah v človeških telesih, ki jih varnostne naprave na letališčih ne bi odkrile.

Med zdravljenjem v psihiatrični bolnišnici so v njeno telo vstavili "tujke" Radio Africa No. 1 je poročal, da je v ponedeljek naredil intervju z Lucie Eko, v katerem se je razgovorila o svoji knjigi "Poskusni zajček". V njej opisuje, kako so zdravniki med zdravljenjem v psihiatrični bolnišnici leta 2001 v njeno telo vstavili "tujke", med drugim mikrofon. Zatrdila je, da so ji kožo in organe zamenjali s "protetičnimi napravami", ki so nevidni za medicinske instrumente. Izpulili so jih nohte in zobe, naprave v njenih ušesih in koščke kože pa priključili na jetra in nos.

"Sem poskusni zajček, po njihovi volji neusmiljeno preganjana dan in noč" Ko so jo odpustili iz bolnišnice, je napisala knjigo, v kateri pravi: "Sem poskusni zajček, po njihovi volji neusmiljeno preganjana dan in noč, potisnjena na rob samomora." Ker francoskemu zdravstvu ne zaupa več, je napovedala, da se bo v torek odpravila na zdravljenje v ZDA.

Radio je na svoji spletni strani poročal, da jo je njihov psiholog poskušal prepričati, naj ne odpotuje v ZDA, njena tašča pa je po njeni aretaciji poklicala na radio in potrdila, da gre res za Lucie Eko.

Ne spreglejte