Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
30. 10. 2022,
15.54

Osveženo pred

1 leto, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,86

15

Natisni članek

Rusija Ukrajina Vladimir Putin

Nedelja, 30. 10. 2022, 15.54

1 leto, 6 mesecev

Nova teorija: ima Putin res vsaj tri dvojnike?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,86

15

Vladimir Putin | Zaradi nenavadnega vedenja ruskega predsednika Vladimirja Putina je marsikdo že pomislil, da se v javnosti ne pojavlja vedno le on, ampak tudi njegov dvojnik.  | Foto Reuters

Zaradi nenavadnega vedenja ruskega predsednika Vladimirja Putina je marsikdo že pomislil, da se v javnosti ne pojavlja vedno le on, ampak tudi njegov dvojnik.

Foto: Reuters

Vodja ukrajinske vojaške obveščevalne službe, generalmajor Kyrylo Budanov, je pritegnil zanimanje javnosti, ko je predstavil novo  teorijo, v kateri trdi, da naj bi imel ruski voditelj Vladimir Putin vsaj tri dvojnike, ki so prestali plastične operacije, da mu bi bili čim bolj podobni. 

Po besedah Budanova je ukrajinska vlada zmedena zaradi katastrofalne strategije ruske invazije na Ukrajino. Sprašujejo se, ali Putin še vedno sprejema ključne odločitve, piše Daily Mail. Budanov se zato znova sprašuje, ali ima predsednik Vladimir Putin dvojnike. 

Po njegovih besedah se pojavljajo tri osebe, ki so bile podvržene plastičnim operacijam zato, da bi bile čim bolj podobne ruskemu voditelju. "Edino, kar jih izda, je njihova višina. To je vidno na posnetkih in fotografijah. To razkrivajo tudi gestikulacije, govorica telesa in ušesne mečice, saj ima vsak človek drugačne," je za Daily Mail še povedal Budanov. Ali se je Putin umaknil zaradi bolezni ali pa se v Kremlju kaj dogaja, ukrajinski generalmajor ni želel ugibati. 

To sicer ni prvič, da je Budanov izrazil svoje mnenje o dvojnikih ruskega predsednika. Julija je izjavil, da je na vrh v Teheran morda prišel Putinov dvojnik. Ruski voditelj je bil videti neroden, ko se je spuščal po stopnicah svojega predsedniškega letala v Teheranu, premikal se je nenavadno hitro in bil bolj previden kot v prejšnjih javnih nastopih. Budanov se je že takrat v televizijskem intervjuju spraševal: "Prosim, poglejte trenutek, ko je stopil iz letala. Je to sploh Putin?"

Vladimir Putin
Novice V Kremlju vse bolj napeto: mnogi pripadniki ruske tajne službe verjamejo, da je vojna izgubljena
Viktor Jerofejev
Novice Ruski pisatelj o Putinu: Da, zagotovo bo uporabil jedrsko orožje
Ne spreglejte