Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
19. 5. 2015,
16.05

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

DIGGIT TSmedia Marketing magazin advertorial

Torek, 19. 5. 2015, 16.05

2 meseca, 1 teden

04. DIGGIT: Ob glavnem še vsebinsko bogat vzporedni program

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
4. junija bo Diggit v sklopu rednih predavanj postregel še z vzporednim na temo izboljšav uspešnosti inovacij, ustvarjanja relevantne vsebine v farmaciji in receptom za oživitev blagovne znamke.

Ob rednem programu, ki bo 4. junija v ljubljanskem GH Union v štirih sklopih navdušil prisotne četrte slovenske konference o digitalnih komunikacijah, sta organizatorja, družba TSmedia in revija Marketing magazin, poskrbela še za vsebinsko bogat vzporedni program.

V sklopu treh predavanj bo hkrati z rednim programom v vrtni dvorani GH Union potekal še vsebinsko bogat vzporedni program, v katerem se bodo govorci posvetili izboljšavam na področju uspešnosti inovacij, ustvarjanju relevantne vsebine na področju farmacevtske stroke in receptu za oživitev blagovne znamke.

Urban Pfeifer, strokovnjak za razvoj spletnih rešitev v podjetju TSmedia, bo v predavanju z naslovom Kaj imajo skupnega Dropbox, Twitter, Foursquare in Airbnb? iskal popolno razmerje med tveganjem in vložkom pri načrtovanju razvoja po metodi najosnovnejšega sprejemljivega produkta (ang. Minimum Viable Product).

Pfeifer bo razložil dodano vrednost neposrednega stika s kupci, kaj je za ekipo razvijalcev najpomembnejše in zakaj je priprava učinkovite prezentacije projekta izjemnega pomena. Udeleženci pa bodo na praktičnem primeru spoznali prednosti in priložnosti uporabe metode tudi pri razvoju svojih obstoječih in novih produktov.

Regionalna vodja za oskrbo potrošnikov za regijo Alpe Adria pri Bayer HealthCare Elena Aleksandrova in direktor digitalnega komuniciranje v agenciji Grey Ljubljana Matjaž Butara bosta predstavila, na kakšen način potrošnikom približati na prvi pogled nezanimive vsebine. V predavanju Farmacija je dolgočasna bosta na primeru dobre prakse povedala, kako z relevantno vsebino na spletu povečati prodajo v lekarnah, in dokazala, da je farmacija vse prej kot nezanimiva.

Slovenska oglaševalska osebnost leta Zenel Batagelj, partner v raziskovalni družbi Valicon, in Petra Oseli, svetovalka na področju marketinga, prav tako iz Valicona, bosta v predavanju z naslovom Ko znamka oživi razložila, s kakšnimi izzivi se srečujejo spletna mesta, kako vzpodbuditi interakcijo s potrošnikom in doseči, da ta jasneje izrazi svoje potrebe.

Udeleženci pa bodo izvedeli tudi, kako lahko blagovne znamke zaživijo s pomočjo spletnih strani in predvsem pametnih asistentov.

Na Diggitu bo potekal tudi letni zbor članov slovenskega Urada za interaktivno oglaševanje (IAB Slovenija), ki se zavzema za razvoj in trajno rast slovenskega trga digitalnega oglaševanja. Trideset predstavnikov medijskih hiš, agencij in podjetij, članov IAB Slovenija, bo na zboru spregovorilo o dosedanjih dosežkih, aktualnem dogajanju na področju digitalnega oglaševanja in prihajajočih aktivnostih za njegov razvoj.

Sicer pa letošnji že 4. Diggit v okviru glavnega programa ponuja sedem predavanj s priznanimi domačimi in tujimi strokovnjaki ter štiri okrogle mize, kjer bo o trendih in izkušnjah govorilo štirinajst izkušenih praktikov in trije najstniki.

Glavni program se bo začel ob 9. uri v veliki dvorani GH Union in bo trajal do 17.30. Uro pozneje bodo slavila najboljša digitalna dela in njihovi ustvarjalci, ko bosta organizatorja na večerni podelitvi podelila zlate in velike nagrade DIGGIT.

Ne spreglejte