Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
28. 10. 2022,
13.18

Osveženo pred

1 leto, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 3,00

Natisni članek

Planet TV Pika Miškulin Exatlon: Brez cenzure Exatlon Denis Porčič - Chorchyp Jasna Kuljaj Franko Bajc

Petek, 28. 10. 2022, 13.18

1 leto, 6 mesecev

Exatlon

Franko Bajc: O tej temi nočem govoriti, ker povzroča bolečino mojim staršem

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 3,00

Na Planetu si lahko vsak petek ob 22.00 ogledate oddajo Exatlon: Brez cenzure. V njej Jasna Kuljaj v družbi Denisa Porčiča – Chorchypa in Franka Bajca komentira dogajanje zadnjega tedna v oddaji Exatlon. V zadnji oddaji se jim je pridružila iz Exatlona nedavno izpadla Pika Miškulin, s katero so se voditelji med drugim pogovarjali tudi o izobrazbi. Vsak je delil svoje izkušnje, tako pa so ugotovili, da na tem področju niso najbolj močni.

V oddaji Exatlon brez cenzure je nazadnje gostovala nekdanja exatlonovka Pika Miškulin. V začetku pogovora je voditeljem zaupala, da je zaradi sodelovanja v Exatlonu za eno leto obesila fakultetno izobraževanje na klin. "Tudi jaz se moram malce spočiti. Lansko leto zame na faksu ni bilo najlažje, ker je fakulteta za šport kar naporna. Vzame ti veliko časa, česar nisem pričakovala, zato sem se odločila, da bom letos pavzirala."

Kolo sreče
Planet TV Prijavite se v novo sezono oddaje Kolo sreče

Voditeljico Jasno Kuljaj je nato zanimalo, kaj bo počela v tem letu, Pika pa je razkrila: "Rada bi začela delati, ker sem licenco za osebnega trenerja opravila že pred letom, pa tega še nisem imela priložnosti kaj preveč izkoristiti. Potem pa bom videla. Posvetiti se želim tudi psičku, ker ga moram še veliko naučiti."

Jasna je nato opozorila na modrost, ki jo je v oddaji Exatlon delil Igor Mikič – Mišica, ko je povedal, da tisti, ki ne hodi v šolo, vozi samokolnico. Ob tem je tudi Piko opomnila, naj še malo razmisli o svoji odločitvi, priložnost pa je izkoristila tudi za to, da je za mnenje in izkušnje s tega področja vprašala svoja sovoditelja.

Jutro na Planetu
Planet TV Novi voditelj oddaje Jutro na Planetu: Veselim se novega izziva!

Franko je razkril, da Pikino odločitev povsem razume, saj je bil tudi on pred leti v podobnem položaju. Jasno je zanimalo, kaj natanko to pomeni, Franko pa se je branil: "To je bolečina mojih staršev, ne bi rad odpiral teh ran, zato besedo predajam kolegu Chorchypu."

Denis je nato razkril, da je sicer hodil v šolo, ampak tudi on vozi "karjolo". Pojasnil je: "Jaz sem se vsega naučil, ko sem bil zelo mlad. Sicer sem naredil trgovsko šolo, ki pa mi danes ne pride nič prav. Zdaj se izobražujem tako, da se učim od ljudi, tudi otrok. Od vsakega se lahko nekaj naučiš, če si le odprt za to."

Exatlon
Planet TV Katera od štirih deklet bo tokrat morala zapustiti Exatlon?

Za konec je o svoji izobrazbi spregovorila še Jasna Kuljaj, da je razkrila, da ima dokončano 7. stopnjo, a je poudarila, da ji diploma pride prav le kot podloga za polzenje miške. Po tem razkritju je prišla do sklepa, da na področju izobrazbe niso najbolj močni.

Že nocoj pa bo v oddaji Exatlon: Brez cenzure gostoval Aleš Žontar, pridružil pa se jim bo še gost presenečenja. Kdo se bo pridružil Jasni in nekdanjim Exatlonovcem? O čem bo tekla beseda? Vse to in še več izveste samo na Planetu nocoj ob 22.00!

Komentatorsko oddajo Exatlon: Brez cenzure si na Planetu lahko ogledate vsak petek ob 20.00. Zamujene epizode in druge ekskluzivne vsebine pa so vam brezplačno na voljo tudi na Planeteka.si.

Exatlon
Planet TV Tekmovalec končno dočakal nekaj nežnosti #video
Exatlon
Planet TV Andreja spregovorila o svojih težavah: Še sebi težko priznam #video
Planet na obisku, Škofja Loka
Planet TV Škofjeloško območje vas vabi k preseganju lastnih meja
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte