Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
19. 10. 2022,
22.11

Osveženo pred

1 leto, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,66

Natisni članek

Exatlon Planet TV

Sreda, 19. 10. 2022, 22.11

1 leto, 7 mesecev

Exatlon

Neverjetno tekmo je odločil šele dodatni dvoboj #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,66

V šovu Exatlon, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do petka ob 20. uri na Planetu, smo spremljali izjemno razburljivo prvo tekmo za obstoj v tem tednu. Kljub načetim odnosom v ekipi je Jadran pokazal zobe in slavil po odločilni štafetni tekmi.

Tekmovalce je tokrat v Peklu čakala prva tekma za obstoj. V tem tednu so za izločitveni dvoboj na vrsti fantje. Čeprav so se pri Jadranu težko sprijaznili s še enim tednom bivanja v baraki, so Juretu na ceremoniji zagotovili, da gredo na tekmo za obstoj prenovljeni. Jure jih je spomnil, da v Peklu doslej še niso izgubili.

Exatlon
Planet TV Po še enem porazu so tekmovalcu popustili živci #video

Triglavani so hitro pobegnili na vodstvo s 4:1. Modri, tako se je zdelo, še vedno niso zlezli iz krize. Potem se je sredi tekme vse postavilo na glavo. Medtem ko so rdeči dosegli eno samo točko, so modri nanizali štiri in izenačili na 5:5.

Jutro na Planetu
Planet TV Na začetku se jih je bala, zdaj so "prijatelji" #video

Od tu dalje smo gledali dva povsem enakopravna nasprotnika. Točka vodstva za ene, takoj zatem izenačenje drugih. Ekipa Jadran je vmes dvakrat vodila, nazadnje z 8:7. A rdeči so dosegli dve zaporedni zmagi in povedli z 9:8. Le še točka jim ji manjkala do novega poraza že tako potolčenih Jadrancev.

Pa se vendarle ni zgodilo. Padla je še ena modra zmaga in dobili smo izenačenje 9:9. S tem pa štafetni zaključek že tako napete tekme. Za modre sta nastopila Neža in Burja, pri rdečih pa Tim in Lina. Četverica je v želji po zmagi uprizorila pravi izbruh športne energije, zmaga je šla v roke modre ekipe.

Fotogalerija
1 / 11

Pekel je tako zares postal kraj nesrečnega imena za ekipo Triglav. Toliko bolj, ker sta si tudi zapestnici priborila člana Jadrana, Karolina in Burja. 

Ta teden bo torej vsaj eden od izločitvenih dvobojev obarvan rdeče. Angel, kot statistično najšibkejši pri njih, je prvi, ki se bo moral boriti za nadaljevanje svoje kariere v Exatlonu.

Exatlon Slovenija je na Planetu na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri, v petek po oddaji ne zamudite komentatorske oddaje Exatlon: Brez cenzure, ki jo ob tekmovalcu iz prve sezone Denisu Porčiču – Chorchypu in zmagovalcu Franku Bajcu vodi jezična Jasna Kuljaj. 

Exatlon
Planet TV Slovenci navdušili in spet premagali favorizirane Mehičane #video
Exatlon
Planet TV V baraki ostaja napeto: pričakuje se krizni sestanek #video
Polleo sport
Planet TV Preizkusite se na poligonu STAR TRACK po vzoru Exatlona!
 
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si  
Ne spreglejte