Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
16. 4. 2023,
8.00

Osveženo pred

1 leto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,02

1

Natisni članek

Planet TV Kevin Costner Amber Heard

Nedelja, 16. 4. 2023, 8.00

1 leto

Amber Heard priznala: Raje streljam s pištolo, kot pa si nadenem obleko

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,02

1

Nocoj ob 20. uri si boste na Planetu lahko ogledali akcijski triler 3 dni za uboj (3 Days to Kill), v katerem bo v glavni vlogi poleg Kevina Costnerja zaigrala tudi Amber Heard. V intervjuju za ScreenSlam je zvezdnica spregovorila o svojem liku in o tem, kako se je na snemanju ujela s svojim glavnim soigralcem.

Izpod peresa genialnega Luca Bessona, ustvarjalca uspešnic Nikita, Peti element, Velika modrina, Taksi, Ugrabljena, prihaja še ena napeta uspešnica z odlično izdelanimi liki ter zgodbo, polno preobratov! Tajni agent Ethan Renner (Kevin Costner) je na smrt bolan ter skuša izkoristiti zadnje mesece življenja, da bi znova navezal stik z odtujeno najstniško hčerko. Nepričakovano mu njegova nadrejena Vivi Delay (Amber Heard) v zameno za zadnjo nalogo ponudi poskusno zdravilo, ki bi mu lahko rešilo življenje.

Poroka na prvi pogled
Planet TV Prijavite se v tretjo sezono oddaje Poroka na prvi pogled

Amber Heard je v intervjuju sprva opisala karakter lika, ki ga v akcijskem trilerju igra: "Vivi je zelo zabaven karakter za igranje. Je enigmatična, ima temno stran in v življenju jo vodijo neobičajne stvari. Obenem je močna ženska, najbolj pa mi je všeč, da sledi svojim prepričanjem brez ozira na mnenja drugih. Ob tem se ne obremenjuje s pravili, ki so jih postavili drugi, ampak sledi svojim pravilom."

Prevarantki
Planet TV Nasmejana sobota in akcijska nedelja na Planetu

Na vprašanje, ali je bila to vloga, ki si jo je želela že od nekdaj igrati, je Amber odgovorila: "Na nek način da. Že od vedno raje streljam s pištolo kot oblečem obleko." Dodatno je pojasnila, da jo tovrstne neobičajne vloge precej bolj izpopolnjujejo, obenem pa v njih veliko bolj uživa.

Amber Heard in Kevin Costner | Foto: promocijsko gradivo Amber Heard in Kevin Costner Foto: promocijsko gradivo

V akcijskem trilerju 3 dni za uboj (3 Days to Kill) je poleg Amber v glavni vlogi nastopil tudi legendarni Kevin Costner. Zvezdnica je sprva razkrila, ali je bila ob njegovi prisotnosti kaj napeta ali ne. "Nisem bila napeta, ker vsakega igralca v procesu predpriprav na snemanje sprejemam kot lik, ki ga igra potem z menoj v filmu. To je lahko, ker ne nosijo svojih oblačil, niti se ne obnašajo tako kot v resničnem življenju. Če bi nanj gledala kot na Kevina Costnerja, pa bi mi bilo na začetku precej težje."

Igralka je nato spregovorila še o tem, kako se je njuno sodelovanje razvijalo naprej: "Med delom z njim me je presenetilo, kako neverjetno čustven, senzibilen in prizemljen človek je. Delati z njim je bilo lahko, ampak kar mi je bilo najbolj všeč pri njem, je bilo to, da je tudi sam ustvarjalec filmov. Tako je namreč na delo vedno prinesel nekaj dodatnih idej, zaradi česar izstopa iz povprečja mojih običajnih soigralcev. Tako v službi kot v prostem času je čudovit, čudovit človek."

Akcijski triler 3 dni za uboj (3 Days to Kill) si boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 20. uri! Vvideovsebin pa si brezplačno lahko ogledate tudi na Planeteka.si.

Jutro na Planetu
Planet TV To je nov ritual voditeljice Manje Stević #video
Kolo sreče
Planet TV Ne boste verjeli, kaj je pevka jedla v Afriki #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte