Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
23. 7. 2020,
8.54

Osveženo pred

3 leta, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,55

Natisni članek

Melissa Rauch Zach Galifianakis Owen Wilson Amy Poehler Planet TV

Četrtek, 23. 7. 2020, 8.54

3 leta, 10 mesecev

Filmi in serije

Igralka je postala "pandemama" s pomočjo novodobnih herojev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,55
Planet TV | Foto Instagram

Foto: Instagram

Priljubljene serije Pisarna, Parki in rekreacija, Veliki pokovci ter film Prekrokana noč imajo skupno točko. Njihovi zvezdniki igrajo v skupnem filmu Zajetna dediščina, ki si ga boste lahko ogledali nocoj na programu Planet PLUS ob 20.uri. Med njimi je tudi igralka Melissa Rauch oziroma znana predvsem kot Bernadette iz Velikih pokovcev, ki je med pandemijo rodila drugega otroka.

Ben Affleck
Planet TV Nenavaden zaplet na snemanju: zvezdnik potreboval pomoč zobozdravnika

Dobrodošel, Brooks

"Hvala herojem iz prve vrste," se je igralka zahvalila medicinskemu osebju, ki ji je pomagalo v obdobju epidemije novega koronavirusa, ko je njihovo delo še kako oteženo. Vsem "pandemamam", kot jim igralka reče sama in so rodile v zadnjih mesecih, je položila na srce, da nikoli ni lahko. Kaj vse materinstvo prinaša, sama dobro ve, saj ima doma že deklico, na poti do materinstva pa se je srečala tudi z bolečo izgubo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I am incredibly thankful and overjoyed to announce the birth of our son, Brooks Rauch, who we just welcomed into the world and directly into our hearts. His arrival was made possible, in no small part, by the front line heroes - the nurses and doctors who show up each day to make sure that life keeps marching forward, regardless of the circumstances. Words can't describe how grateful I am to have this baby boy join our family, but to say that it is a surreal time to be bringing life into the world is an understatement. Given that, I wanted to share some thoughts with other expectant mothers or “Pandemamamas” - as I like to call us - who are navigating these uncharted waters. Please go to the link in my bio to check out the essay I wrote on the subject for Glamour. As I've previously shared, I am no stranger to loss on the road to motherhood - so to those dealing with infertility or grieving a loss, please know you are in my heart and I’m sending you so much love. ♥️

A post shared by Melissa Rauch (@themelissarauch) on

Spor o dediščini

Tudi v filmu Zajetna dediščina, v katerem Melissa igra ob boku Owna Wilsona in Zacha Galifianakisa, se glavna igralca spopadata z izgubo. Najboljšemu prijatelju umre oče, zato skupaj odideta na pogreb v rojstni kraj, kjer pa se zgodba zaplete zaradi dedovanja. Družina se z delitvijo ne strinja, zato je prijateljeva podpora še kako pomembna. Kaj bi naredili, če ne bi mogli imeti otrok, pa se v filmu sprašuje še ena zvezdnica. Komičarka Amy Poehler, ki jo večina pozna iz serije Parki in rekreacija, ima v resničnem življenju dva otroka, s katerima se zdaj zabava na prisrčen način.

Svaka na patrulji
Planet TV Premiera meseca je film Svaka na patrulji

Igra spomina

Amy Poehler, igralka in komičarka, ki je v kar sedmih sezonah zabavala v seriji Parki in rekreacija, je zdaj prvič dopustila, da si serijo ogledata tudi njena sinova. A ko ju vprašata, kaj se bo zgodilo, ne dobita odgovora. Zakaj? Ker se igralka sploh ne spomni razvoja dogodkov. In prav zaradi tega je vse skupaj še bolj zabavno, pravi.

Komedija Zajetna dediščina bo na sporedu NOCOJ ob 20. uri na Planet PLUS.
Filmi in serije
Planet TV Za potrebe snemanja si je igralka pobrila glavo
Planet TV
Planet TV Tetovaža Slovenke navdušila zvezdnico in ameriške medije #video
 
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  
Ne spreglejte