Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
2. 9. 2021,
10.49

Osveženo pred

2 leti, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,04

Natisni članek

Emily Blunt Dekle na vlaku Planet TV

Četrtek, 2. 9. 2021, 10.49

2 leti, 8 mesecev

Sobotna filmska premiera: Dekle na vlaku

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,04

Prvi septembrski konec tedna nam prinaša bogat filmski program. V soboto bo na Planetu triler Dekle na vlaku, ki bo predvajan premierno na slovenskih televizijah, v nedeljo pa bomo uživali ob Mojstrih iluzij in Plačancih.

Modra ekipa Exatlon
Planet TV To je modra ekipa izzivalcev Exatlona

V soboto, 4. septembra, bo ob 21.15 na Planetu triler Dekle na vlaku (The Girl on the Train) z Emily Blunt v glavni vlogi, ki je bila za odlično igro nominirana za številne nagrade, tudi za bafto in nagrado igralskega ceha. V filmski uspešnici, ki je bila posneta po napetem romanu Paule Hawkins, igrajo tudi Rebecca Ferguson, Justin Theroux, Allison Janney, Lisa Kudrow, Haley Bennett in drugi. Dekle na vlaku je režiral Tate Taylor (Služkinje, Pot na vrh), film pa bo predvajan premierno na slovenskih televizijah.

Emily Blunt je Dekle na vlaku | Foto: Emily Blunt je Dekle na vlaku

Skrivnostna zgodba filma se odvija okoli razočarane Rachel, ki se je po odkritju moževe nezvestobe in ločitvi predala alkoholu. Čeprav je izgubila službo, se še vedno vsak dan vozi z vlakom v London, pot pa jo vodi tudi mimo doma nekdanjega moža. Opazovati začne bližnjo hišo na videz srečno zaljubljenih Scotta in Megan ter si v domišljiji ustvari njun popolni svet. Toda nekega dne z vlaka opazi pretresljiv prizor, naslednje jutro pa se zbudi s poškodbami in brez spomina na preteklo noč. Ko na televiziji izve, da je Megan izginila, poskuša pomagati pri policijski preiskavi, vendar kmalu na plano pokukajo številne sence njene preteklosti.

Film je bil velika uspešnica v kinodvoranah, saj je ob 50-milijonskem proračunu s predvajanjem po svetu zaslužil več kot 170 milijonov dolarjev, na podelitvi nagrad People's Choice pa je prejel nagrado v kategoriji gledalcem najljubšega trilerja.

V nedeljo ob 19.45 nas bodo zabavali Mojstri iluzij | Foto: V nedeljo ob 19.45 nas bodo zabavali Mojstri iluzij

Tudi v nedeljo, 5. septembra, bodo na Planetu odlični filmi, saj bo ob 19.45 na sporedu vizualno spektakularen triler Mojstri iluzij (Now You See Me) o dveh kriminalistih (Mark Ruffalo, Melanie Laurent), ki preiskujeta skupino iluzionistov (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Isla Fisher, Dave Franco). Ti so med eno svojih predstav oropali banko, denar pa podarili občinstvu.

V nedeljo ob 22. uri sledi še akcijski film Plačanci (Expendables), ki je prvi iz serije akcijskih filmov, v katerih nastopajo vsi največji akcijski junaki filmskih platen zadnjih desetletij (Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren). Zgodba govori o uslužbencu Cie, ki najame ekipo plačancev, da bi se znebili južnoameriškega diktatorja in odpadniškega agenta Cie. Toda izkušeni bojevniki se znajdejo v pasti, polni prevar ...

Odličen triler Dekle na vlaku bo na Planetu v soboto ob 21.15, v nedeljo ob 19.45 pa ne zamudite razburljivega filma Mojstri iluzij.
Exatlon
Planet TV Poglejte, kdo vse se bo preizkusil na najtežji televizijski preizkušnji
Exatlon
Planet TV Tako postavne so tekmovalke novega TV-šova #foto
Exatlon
Planet TV "Tudi vegani delajo napake, jaz se držim rastlinske prehrane" #video
Exatlon
Planet TV Tako gibčni so tekmovalci najbolj športne preizkušnje #video
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  
Ne spreglejte