Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
30. 12. 2022,
8.30

Osveženo pred

1 leto, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,17

Natisni članek

Planet TV Gordon Ramsay

Petek, 30. 12. 2022, 8.30

1 leto, 4 mesece

Vas zanima, koliko bi morali odšteti za silvestrsko večerjo pri Gordanu Ramsayju?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,17

V soboto ob 17. uri bo na Planetu še zadnja epizoda oddaje Kuharski mojster: Naslednja stopnja (Next Level Chef), ki jo je ustvaril in vodil Gordon Ramsay. Kuharski mojster, ki ima tudi sam v lasti kar nekaj restavracij, pa nedvomno izstopa po ceni silvestrskega menuja, ki ga je postavil v eni od njih.

Dočakali smo konec leta, ki ga pogosto proslavimo ob slavnostni večerji z najbližjimi ali pa v kakšni restavraciji. Vsi, ki so se ali ki bi se odločili, da silvestrujejo v eni od restavracij svetovno znanega kuharskega mojstra Gordona Ramsayja, pa bi za tovrsten dogodek morali odšteti 452 evrov na osebo. Ampak pozor, v to ceno pijača ni vključena.

Radovljica, Planet na obisku
Planet TV Radovljica – mesto za sladek začetek leta

Slavni kuhar ima v mestu Chelsea glavno restavracijo, ki se lahko pohvali s kar tremi Michelinovimi zvezdicami. Tam si bodo gostje lahko privoščili najrazličnejše specialitete, ki si jih lahko ogledate s klikom na to povezavo.

Medtem ko se cena 452 evrov za obrok za eno osebo morda marsikateremu zdi zasoljena, bodo morali obiskovalci restavracije, če si bodo ob obroku zaželeli vino, odšteti še dodatnih 310 evrov  – s čimer se bo cena prazničnega obroka dvignila na osupljivih 762 evrov.

Nyesha Arrington
Planet TV "Hrana mora biti včasih tudi takšna, da pogreje srce," pravi kuharska mojstrica

Gostje, ki ne želijo zapraviti toliko denarja za svojo silvestrsko večerjo, pa lahko izberejo tudi alternativo, ki jo za 113 evrov ceneje ponuja Ramsayjeva restavracija Pétrus. Tudi tam bo za goste na voljo prestižen menu, ki si ga lahko ogledate na tej povezavi.

Gordon Ramsay ima v lasti še pet drugih restavracij, ki sicer nimajo Michelinove zvezdice, a ponujajo silvestrsko večerjo po ceni, dostopni tudi navadnim smrtnikom.

Gordon Ramsay
Planet TV Potem pa šok: tudi Gordon Ramsay je obiskal lepotnega kirurga!

Gordana Ramsayja ste na Planetu lahko spremljali ob koncih tedna v oddaji Kuharski mojster: Naslednja stopnja (Next Level Chef), ki se končuje v soboto ob 17. uri. Že v nedeljo pa se bo ob isti uri začela njegova druga oddaja Mladi kuharski mojster (MasterChef Junior), katere najnovejša sezona bo predvajana vsako soboto in nedeljo.

Oddajo Kuharski mojster: Naslednja stopnja si boste na Planetu lahko ogledali v soboto ob 17. uri. Nocoj pa ne zamudite oddaje Leto na Planetu, ki se bo pričela ob 20. uri in oddaje To leto z Juretom Godlerjem, ki bo sledila ob 21.10. Druge ekskluzivne vsebine si lahko brezplačno ogledate na Planeteka.si.

Leto na Planetu
Planet TV Kdo nosi hlače v hiši Planet TV? #video
Jutro na Planetu
Planet TV To so junaki leta 2022 #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte