Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
22. 5. 2021,
10.49

Osveženo pred

2 leti, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,20

1

Natisni članek

Emma Watson Povest o Despereauxu premiera

Sobota, 22. 5. 2021, 10.49

2 leti, 12 mesecev

Zvezdnica se je preizkusila tudi v animiranem filmu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,20

1

Emma Watson | Foto Reuters

Foto: Reuters

Danes ob 14.45 si na Planetu lahko ogledate sinhronizirano animirano družinsko pustolovščino Povest o Despereauxu (The Tale of Despereaux). V izvirni različici je glas liku princese Fine posodila igralka Emma Watson. 

Planet TV Prenos vrhunca PLTS bo v soboto na Planetu

Emma Watson, ki je zaslovela z vlogo Hermione v filmih o Harryju Potterju, je s filmom Povest o Despereauxu prvič sodelovala pri nastanku animiranega filma. Film je nastal na podlagi istoimenske knjige, ki jo je napisala pisateljica Kate DiCamillo. Emma Watson je povedala, da sta jo o sodelovanju prepričala predvsem zgodba knjige, ki jo je prebrala tudi sama, in sam scenarij.

Princesa Fina, ki ji je glas v originalni različici posodila Emma Watson. | Foto: Princesa Fina, ki ji je glas v originalni različici posodila Emma Watson.

Lik princese Fine, ki ji je Emma Watson posodila svoj glas, sicer ni tako zelo osvojil igralkinega srca kot sama zgodba: "Do princese sem sprva začutila predvsem sočutje, saj njeno življenje ni ravno postlano z rožicami. Navdušena pa sem bila zlasti nad zanimivimi pogovori, ki jih ima z Despereauxom. Bolj kot v sam lik, sem se zaljubila v zgodbo in scenarij."

Emma Watson med svojim prvim sodelovanjem pri nastanku animiranega filma | Foto: Emma Watson med svojim prvim sodelovanjem pri nastanku animiranega filma

Igralka je priznala, da je sama nad filmom navdušena, saj s seboj prinaša pomembno sporočilo in je zaradi tega namenjen prav vsem, ne zgolj otrokom.

Ledeni morilec: Vrnitev
Planet TV Filmska premiera meseca je Ledeni morilec: Vrnitev

"Zelo sem ponosna na ta projekt. Mislim, da nosi s seboj več pomembnih sporočil. Eno je zagotovo to, kako pomembno je znati odpuščati ljudem okoli sebe, moje najljubše sporočilo pa je bilo, da je vsako dekle lahko princesa. Mislim, da si zaradi večje globine, kot je sicer prisotna v zgodbah večine animiranih filmov, Povest o Despereauxu lahko ogleda prav vsak posameznik."

Sinhronizirano animirano družinsko pustolovščino Povest o Despereauxu si boste na Planetu lahko ogledali danes ob 14.45. V nedeljo po kvizu Piramida sreče pa ne zamudite premiere meseca s filmom Ledeni morilec: Vrnitev.

Exatlon
Planet TV Razkrivamo eksotično lokacijo, kjer bodo snemali Exatlon
Planet Vau
Planet TV "Ne, ne vem, koliko jih je že spalo v moji postelji" #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.  
Ne spreglejte