Finska turneja v nordijskih disciplinah na Planet TV

Na Planet TV prihaja Finska turneja v nordijskih disciplinah (FIS Ski World Cup) - smučarski skoki in tek na smučeh iz Kuusama.

V petek, 29. novembra, si bodo lahko ljubitelji smučarskih skokov in smučarskih tekov na Planet TV ekskluzivno ogledali prenos smučarskih tekov (ob 12.30) in smučarskih skokov iz Kuusama (ob 16.00).

V petek, 29. novembra, ob 12.30 na sporedu šprint v klasičnem slogu v teku na smučeh za moške in ženske. V soboto, 30. novembra, ob 10. uri bo na Planet TV prenos ženske tekme v klasičnem slogu na pet kilometrov, v nedeljo, 1. decembra, ob 10.30 pa ženska zasledovalna tekma na 10 kilometrov. Prenose teka na smučeh na Planet TV bosta komentirala Anže Bašelj in Maja Benedičič.

Ljubitelji smučarskih skokov bodo na svoj račun prišli v petek, 29. novembra, ob 16. uri, ko se bodo skakalci v Kuusamu pomerili na veliki skakalnici. Druga tekma skakalcev bo v soboto, 30. novembra, ob 17. uri, prav tako na veliki skakalnici. Prenos smučarskih skokov na Planet TV bosta komentirala Tom Lajevec in Oto Giacomelli.


Sledite nam na Facebooku, Twitterju in na našem kanalu YouTube!

Preberite tudi:

Vrača se "Vleci, Primož, vleci"

Konec tedna boste lahko prenos smučarskih skokov spremljali na Planet TV pod taktirko legendarnih mož Toma Lajevca in Ota Giacomellija, ki sta pospremila uspehe Primoža Peterke.