Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
19. 12. 2022,
8.19

Osveženo pred

1 leto, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,10

Natisni članek

Planet TV Poroka na prvi pogled: ZDA

Ponedeljek, 19. 12. 2022, 8.19

1 leto, 5 mesecev

Poroka na prvi pogled: ZDA

Nevesta obupana: ji mož samo laže ali jo tudi vara?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,10

V šovu Poroka na prvi pogled: ZDA, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do srede zvečer, sta zakonca Mindy in Zach naletela na novo težavo v odnosu. Sprva je Zach obtožil Mindy, da z njim ni bila povsem iskrena, na koncu pa se je izkazalo, da je tudi on vse prej kot nedolžen, zelo verjetno pa je, da svojo ženo tudi vara.

Njun prepir se je začel že na romantični večerji, ko je Zach Mindy obtožil, da že od poroke ni bila iskrena z njim. Za nameček pa ji sploh ni povedal, kaj takega naj bi storila, ampak ji je govoril samo, naj dobro razmisli in mu potem pove. Mindy je izgubila živce in večerjo zapustila prej. Spet sta se sestala šele naslednji dan, kar pa znova ni privedlo do izboljšanja položaja.

Milijonar
Planet TV V kviz Milijonar prihajajo exatlonovci

Mindy ga je spet prosila, ali ji lahko pove, kaj je storila, ker se ji počasi že meša. Zach se je sprva izgovarjal, nato pa mu je naravnost rekla: "V nasprotnem primeru je videti, kakor da si lažnivec ti." Tudi s tem Mindy ni dosegla želenega, je pa zato Zacha vprašala: "Saj nisi bil v stiku s katero od mojih prijateljic?"

Pina, Teo
Planet TV Exatlonovca sta jim sredinec kazala včasih, Godler jim ga še vedno #video

Tu pa se je Zachu naredil cmok v grlu, saj je moral priznati, da je o vseh njunih zakonskih težavah govoril z njeno prijateljico Lindsay. "Zelo mi je pomagala, saj je tako logična in neposredna oseba kot jaz," je pojasnil Zach. Njegova žena je hitro uvidela, da pogovori niso ravno nedolžni, predvsem pa jo je zmotilo dejstvo, da je njen mož za neiskreno označil njo, medtem pa ji je on skrival odnos z njeno prijateljico. "Se ti zdi to v redu," ga je vprašala, Zach pa je priznal, da bi to lahko omenil.

Poroka na prvi pogled: ZDA
Planet TV Nevesta o posteljnih aktivnostih: Lahko bi se bolj potrudil

Zach ji je zatrdil, da je imel ob tem najboljše namene in da se je z Lindsay pogovarjal o njej. Mindy je o tem dvomila, a je vseeno preverila še, kolikokrat sta bila njen mož in prijateljica v stiku ter kdaj sta govorila nazadnje. Zach je nato stanovanje zapustil, Mindy pa je obupano obsedela na kavču.

Poroka na prvi pogled: ZDA
Planet TV Možu je prekipelo: spakiral je svoje stvari in odšel

Nato je poklicala še svojo prijateljico, da bi slišala njeno plat zgodbe in preverila dejstva, ki ji jih je zaupal mož. Po tem je bila še bolj razočarana, saj je ugotovila, da ji je lagal v obraz.

Šov Poroka na prvi pogled: ZDA lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede zvečer! Pred tem ne zamudite kviza Milijonar. Zamujene epizode in druge ekskluzivne vsebine si lahko ogledate tudi na Planeteka.si.

Gordon Ramsay
Planet TV Potem pa šok: tudi Gordon Ramsay je obiskal lepotnega kirurga!
John Nettles
Planet TV Zvezdnik priznal: Težave iz otroštva me preganjajo še danes
Matko Knešaurek
Planet TV Hrvaški igralec: Ta tragedija me je zaznamovala za vedno
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte