Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
19. 12. 2023,
11.35

Osveženo pred

4 mesece, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,28

Natisni članek

Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV

Torek, 19. 12. 2023, 11.35

4 mesece, 2 tedna

Nevesta šokirana: po koncu šova se je njen mož začel dobivati s to gostjo z njune poroke

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,28

V ponedeljkovi epizodi šova Poroka na prvi pogled: Avstralija, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do petka ob 22.20, sta ljubezenski eksperiment zapustila Dan in Sandy. Razočarana nevesta, ki si je v šovu zares želela najti ljubezen, je po koncu šova doživela še en hladen tuš, ko je na dan prišla novica, da se njen mož dobiva z dekletom, ki je bilo prisotno na njuni poroki.

Podkast navdiha z Borutom Pahorjem
Planet TV Borut Pahor s svojim podkastom odslej tudi na Planetu #video

Sandy in Dan sta se na četrti ceremoniji zaobljub oba odločila, da želita zapustiti ljubezenski eksperiment, saj njuna zveza ni delovala, čeprav je Sandy začela razvijati čustva do Dana. Kot enega izmed razlogov, zakaj njuna zveza ne cveti, ob katerem so vsi ostali udeleženci eksperimenta zavijali z očmi, je Dan navedel svojo ljubezen do morja, ki je zanj nadvse pomembna, a je ne more deliti s svojo ženo. 

"Dan. Ljubezen do morja ni ključna sestavina zdravega odnosa. Razumeš? Ni," mu je odgovoril strokovnjak za partnerske zveze v šovu John Aiken.

Dan in Sandy | Foto: Red Arrow Studios Dan in Sandy Foto: Red Arrow Studios

Kmalu po koncu šova je Dan razkril, da je v zvezi z medicinsko sestro Samantho Symes, dolgoletno prijateljico, ki je bila celo gostja na poroki Dana in Sandy v šovu. Tam je veliko pozornosti zbujala s svojo oranžno obleko.

Samantha je veliko pozornosti na poroki zbujala s svojo oranžno obleko. | Foto: Red Arrow Studios Samantha je veliko pozornosti na poroki zbujala s svojo oranžno obleko. Foto: Red Arrow Studios

O nepričakovani zvezi med Danom in Samantho je za eno od oddaj spregovorila tudi Sandy. "Na poroki je bilo veliko deklet. Povedal mi je, da so to vse njegove prijateljice. Če sem iskrena, si Samanthe res nisem preveč zapomnila," je dodala. "Toda ko razmišljam za nazaj, sem mislila, da so res vsi prijateljski in prijazni. Ko sem gledala poroko na televiziji, se nisem zavedala polovice komentarjev, ki so bili izrečeni o meni. Ampak več kot vem o Danu, manj je presenetljivo."

Poroka n prvi pogled: Avstralija | Foto: Red Arrow Studios Foto: Red Arrow Studios

O novi zvezi je spregovoril tudi Dan, ki je zanikal namigovanja, da naj bi se s Samantho na skrivaj dobival že med snemanjem ljubezenskega eksperimenta. "Eksperiment sem zapustil septembra lani, s Samantho pa sva se začela dobivati januarja letos," je odgovoril Dan.

Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Skrivnosti iz zakulisja: poglejte, kako poteka snemanje priljubljenega šova

Toda romanca med Samantho in Danom je trajala le tri mesece. Samantha je zvezo prekinila, potem ko so na dan prišle govorice, da naj bi se Dan med snemanjem Poroke na prvi pogled: Avstralija na skrivaj dobival s kar štirimi dekleti in da se je, medtem ko je bil v zvezi s Samantho, istočasno dobival tudi s svojo bivšo partnerko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chloe Patterson (@chloepatt)

Dan je vse te obtožbe sicer zanikal, a že nekaj dni po razhodu s Samantho so mediji razkrili, da je v novi zvezi s fotomodelom Chloe Patterson.

Najnovejšo sezono priljubljenega ljubezenskega eksperimenta Poroka na prvi pogled: Avstralija lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do četrtka ob 22.20.

Večerja za 5
Planet TV Prijavite se v novo sezono oddaje Večerja za 5
Večerja za 5: Na deželi
Planet TV Večerja za 5: Na deželi bo ta teden obiskala Belo krajino
Divje mame Bad Mothers
Planet TV Avstralsko uspešnico Divje mame primerjajo s to legendarno serijo
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.    
Ne spreglejte