Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
12. 7. 2022,
6.35

Osveženo pred

1 leto, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,08

Natisni članek

Poroka na prvi pogled: Avstralija Matt Ridley Kate Laidlaw

Torek, 12. 7. 2022, 6.35

1 leto, 9 mesecev

Poroka na prvi pogled: Avstralija

Nevesta v solzah želela zapustiti šov, a bo morala ostati vsaj še en teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,08

V šovu Poroka na prvi pogled: Avstralija, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do četrtka ob 21. uri, so se pari ponovno znašli na skupni ceremoniji. Nevesta Kate je pred strokovnjaki planila v jok in se zato, ker je njen mož ne privlači, odločila eksperiment zapustiti. Njen mož je izbral nasprotno možnost, kar pomeni, da zakonca ostajata del eksperimenta.

Poroka na prvi pogled
Planet TV Vas ljubezen čaka v novi sezoni oddaje Poroka na prvi pogled?

Po skupni večerji, na kateri je zavrelo med Kate Laidlaw in Mattom Ridleyjem, sta se pred skupno ceremonijo oba prebudila v precej hladno jutro. Kate je namreč možu na večerji povedala, da ji ni všeč njegova osebnost. Matt je že takrat priznal, da takšne klofute pred preostalimi kandidati ni pričakoval.

Posledično je tudi pred strokovnjaki povedal, da sta s Kate naletela na visoko oviro, ki jo bosta nekako morala preskočiti. Kate mu je nato dejala: "Če sem lahko iskrena … Ali res ne vidiš, v kakšnem položaju sva? Se ti zdi normalno, da se ne dotikava in ne poljubljava?" Večni optimist Matt je Kate je opomnil, da na zadevo gleda, kakor da je kozarec na pol prazen.

Zdravnik brez vesti
Planet TV Po dr. Housu prihaja Zdravnik brez vesti

Kate je nato strokovnjakom pojasnila, da se je res trudila, da bi vzpostavila povezavo z možem, in sicer s tem, da je bila v njegovi bližini. Temu po izbruhu na skupni večerji strokovnjaki niso verjeli in jo opomnili, da je med večerjo dajala občutek, kakor da njen mož ni dovolj dober zanjo: "To ni bilo prijazno, ampak izraz nespoštovanja."

Kate je pred strokovnjaki planila v jok in se branila: "V resnici sem dobra oseba. V šovu še nisem pokazala, kdo sem v resnici." Svojemu možu se je tudi opravičila. On ji je nato kot večni optimist, ki kozarec vedno vidi na pol poln, ponudil kozarec vode. Zakonca sta zatem razkrila svoji odločitvi o obstanku v eksperimentu.

Nova priložnost
Planet TV Spremljajte novo nadaljevanko Nova priložnost

Kate je izbrala možnost odhoda iz eksperimenta, na drugi strani pa je bil optimist Matt pripravljen še naprej poskušati in posledično izbral možnost, da osten del eksperimenta. Posledično oba ostajata v šovu še vsaj en teden. Ali jima bo uspelo izboljšati odnos ali se bodo trenja samo še stopnjevala? Ne zamudite novih epizod šova Poroka na prvi pogled: Avstralija, te vam bodo razkrile vse odgovore.

Šov Poroka na prvi pogled: Avstralija lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do četrtka ob 21. uri. Vsak dan pa si prej lahko ogledate novo turško serijo Zdravnik brez vesti (Hekimoglu). Ta se od ponedeljka do petka začenja ob 19.45. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled: Avstralija, Al
Planet TV Ženin je v šovu požel tak uspeh, da je pustil staro službo. Kaj počne zdaj?
Poroka na prvi pogled: Avstralija, Domenica
Planet TV Nevesta je tarnala, namesto tolažbe pa prejela piker komentar
Poroka na prvi pogled
Planet TV Je Nina iz Poroke na prvi pogled končno pokazala svojega novega fanta?
Poroka na prvi pogled: Avstralija, Ella
Planet TV Nevesta razkrila: V otroštvu sem bila zastrahovana
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte