Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
30. 6. 2022,
16.04

Osveženo pred

1 leto, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,05

Natisni članek

Poroka na prvi pogled: Avstralija Daniel Holmes Jessica Seracino

Četrtek, 30. 6. 2022, 16.04

1 leto, 11 mesecev

Poroka na prvi pogled: Avstralija

Nova zakonca sta prvo noč medenih tednov preživela ločeno

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,05

V šovu Poroka na prvi pogled: Avstralija, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do četrtka ob 21. uri, je v ljubezenski eksperiment vstopil še en nov par, ki ga sestavljata nevesta Jessica Seracino in ženin Daniel Holmes. Čeprav je bilo sprva mogoče čutiti, da sta se zakonca ujela, sta kmalu naletela na oviro.

Daniel Holmes je imel težko otroštvo, saj je skupaj z bratom in sestro odraščal z očetom, ki je bil alkoholik: "Od jutra do večera je pil pivo, nato pa postal prava pošast. Na žalost je moj brat podlegel okolju, v katerem smo živeli, in si pri svojih 21 letih vzel življenje." Daniel je priznal, da mu je fitnes obrnil življenje na bolje, saj ga je to naučilo discipline in trdega dela ter ga usmerilo na pravo življenjsko pot.

Skrivnosti Brokenwooda
Planet TV Ob petkih rešujemo Skrivnosti Brokenwooda

"Zdaj imam 30 let in biti v zdravem razmerju ter si ustvariti svojo družino sta zame dva bistvena življenjska cilja," je iskreno dejal ženin, ki si želi za partnerico dobro sogovornico in čustveno inteligentno žensko. Strokovnjaki so presodili, da bo zanj prava Jessica Seracino.

Tudi Jessica se je v otroštvu spopadala z različnimi izzivi. Med drugim je zaradi raka na dojki izgubila sestro: "To me je popolnoma spremenilo. Odrasti sem morala precej hitreje kot moji sovrstniki." Posledično si je nevesta zelo blizu s starši, ki pa zaradi covidnih ukrepov niso mogli biti prisotni na njeni poroki.

Nova priložnost
Planet TV Spremljajte novo nadaljevanko Nova priložnost

Ob prihodu neveste je bil Daniel presenečen, kakšna lepotica pristopa k njemu. Jessica je na drugi strani razkrila, da je ob tem začutila, da je njen ženin miren in prizemljen. Med intimnim obredom sta tako Jess kot Daniel razkrila svojo izgubo. Jess je Danielu povedala, da je njena sestra umrla zaradi raka dojke, Daniel pa ji je zaupal, da je njegov brat naredil samomor. "Povezala sem se z njim, ker vem, kako je nekoga izgubiti," je iskreno dejala Jessica.

Poroka na prvi pogled
Planet TV Vas ljubezen čaka v novi sezoni oddaje Poroka na prvi pogled?

Nevesta je ženinu priznala, da je bila na poroki v resničnem življenju obuta kar v športne copate, kar je v Danielu vzbudilo pomisleke. Dejal je: "Trudim se, da ne bi preveč razmišljal o vsem skupaj, ampak sam vse to jemljem zelo resno. Ne nameravam se pretvarjati, če ona tega ne jemlje tako. Res ne vem, ali je pristna ali ne." Jessici se ni niti svitalo, kakšno "eksplozijo" je povzročila s svojo izjavo.

Planet Vau
Planet TV Exatlonovka nam je ekskluzivno predstavila svojega izbranca #video

Zakonca sta se kljub temu odpravila na medeni teden, kjer pa se je zaradi skrinjice  iskrenosti, ki ju je pričakala, njun odnos povsem spremenil. Jessica je namreč ženinu povedala, da je sicer lep, ampak ni njen tip moškega. Vprašala ga je, kaj bi spremenil pri njenem videzu, če bi imel to možnost. Daniel je dejal, da ga je s tem spravila v nelagoden položaj in da na to noče odgovoriti. Zakonca sta nato noč preživela v ločenih posteljah. Nedvomno ju čaka zanimivo jutro, ki ga boste lahko videli že v jutrišnji epizodi šova Poroka na prvi pogled: Avstralija.

Šov Poroka na prvi pogled: Avstralija lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do četrtka ob 21. uri. Vsak dan si prej lahko ogledate tudi zabavno oddajo Družinski dvoboj, ki se začenja ob 19.45. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.

Družinski dvoboj
Planet TV Prijavite se v televizijski šov Družinski dvoboj
Poroka na prvi pogled: Avstralija Tamara in Brent, Holly
Planet TV Navkljub takšnemu zmerjanju zakonca ostajata del eksperimenta
Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Ženin jokal v nevestinem objemu
Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Nevesta v skrbeh: Mož si v spalnici želi …
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte