Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
14. 12. 2022,
8.42

Osveženo pred

1 leto, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,23

Natisni članek

Katar 2022 Planet TV

Sreda, 14. 12. 2022, 8.42

1 leto, 4 mesece

Tudi drugi polfinalni obračun z neposrednim prenosom na Planetu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,23

Včeraj smo si na Planetu lahko že ogledali prvi polfinalni obračun FIFA svetovnega prvenstva v nogometu 2022 med Argentino in Hrvaško. Z rezultatom 3:0 je bila boljša južnoameriška ekipa z Lionelom Messijem na čelu. Že nocoj od 19.30 boste na Planetu lahko spremljali tudi drugo tekmo polfinala, na kateri se bosta pomerila aktualni svetovni prvak Francija in Maroko, največje presenečenje prvenstva. Tekmo bo komentiral Dani Bavec.

Katar 2022
Planet TV Jasna Kuljaj zgrožena zaradi najbolj prepoznavne hrvaške navijačice #video

Maroko se je kot prva afriška reprezentanca do zdaj uvrstil v polfinale svetovnega prvenstva v nogometu. Lahko Maročani poskrbijo za presenečenje tudi v polfinalu? 

Planet TV | Foto:

"S predstavami so si zaslužili, da jih nogometna javnost vzame resno. Zagotovo je Francija reprezentanca, ki bi jo Maroko izmed vseh najraje premagal zaradi očitnih zgodovinskih povezav. To bo težka tekma za Francoze, saj se bo zdelo, da Maroko igra pred domačim občinstvom. Podpira ga armada navijačev pa tudi ves arabski svet, saj gre za največji uspeh katere od arabskih reprezentanc. Ker je Maroko hkrati tudi prva afriška reprezentanca v polfinalu, bo za njim stala vsa celina. Skratka, branilcem naslova ne bo lahko, pričakujem izredno trd dvoboj, v katerem bo malo prostora za napake. Vseeno bi dal kakšen odstotek prednosti Deschapsovim varovancem, ki so do zdaj na prvenstvu morda celo prikazali največ med vsemi reprezentancami," meni komentator prenosov FIFA svetovnega prvenstva v nogometu Katar 2022 na Planetu Dani Bavec.

Neposredni prenos druge polfinalne tekme FIFA svetovnega prvenstva v nogometu Katar 2022 si boste na Planetu lahko ogledali NOCOJ ob 19.30. Na Planetu si bodo gledalci lahko ogledali tudi veliki finale, ki bo na sporedu v nedeljo, 18. decembra, ob 16. uri.

Jutro na Planetu
Planet TV Poglejte, kaj nas čaka nocoj pred izjemnim nogometnim obračunom #video
SP Hrvaška Luka Modrić
Planet TV Spopad Messija in Modrića v neposrednem prenosu na Planetu
Milijonar
Planet TV Nova sezona Milijonarja se začenja z znanimi obrazi na vročem stolu
 
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si.    
Ne spreglejte