Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
25. 4. 2021,
9.46

Osveženo pred

3 leta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,04

Natisni članek

Jonas Žnidaršič Piramida sreče Planet TV

Nedelja, 25. 4. 2021, 9.46

3 leta

Piramida sreče

Vse bo spet odvisno od zadnje odločitve #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,04

V nedeljo ob 19.45 nas čaka še ena napeta oddaja kviza Piramida sreče z voditeljem Jonasom Žnidaršičem. Tudi tokrat bosta svoje znanje in srečo preizkušala dva para. V napeti končnici pa bo končni razplet spet odvisen od čisto zadnje odločitve.

Piramida sreče
Planet TV Prijavite se na kviz Piramida sreče

Primož Pikelj in Mihaela Bajo Pikelj sta skupaj že dvajset let. Imata tri otroke, stare 15, 10 in 7 let, katerim posvečata ogromno svojega časa in energije, zato sta si obljubila, da bosta morebiten dobitek v Piramidi sreče namenila za počitnice v dvoje. Eden od takšnih izletov je pred leti že poskrbel za njuno nepozabno anekdoto.

Piramida sreče | Foto:

"Ko sva še bila še brez otrok, sva se odločila, da greva na morje za nekaj dni. Nisva vedela, kam. Po poti sva izmenično na križiščih govorila, kam naj zavijeva in pristala sva v Puli. Na koncu se je izkazalo, da spontani izlet ni bil ravno najboljša ideja, saj nisva imela kje prespati, ker je bilo vse zasedeno," sta povedala v smehu.

Piramida sreče
Planet TV Jonas pokazal svoje znanje #video

Mihaelo in Primoža druži tudi smisel za ustvarjalnost, saj on izdeluje različne lesene izdelke in nakit iz paracord vrvi pod znamko Piklson Woodcraft, ona pa unikaten nakit iz aluminija pod znamko Nora žica by Mihaela.

Iščeš pravo ljubezen
Planet TV Iščete pravo ljubezen? Prijavite se!

Primožu in Mihaeli bosta tokrat nasproti stala Matevž Ciganovič iz Ruš in Robert Osterc iz Juršince. Poznata se že 11 let, od prvega letnika srednje šole. "Najprej naju je družil nogomet, saj sva oba igrala nogomet na istem tekmovanju, kjer sva bila v nasprotnih ekipah, kasneje pa sva postala res dobra prijatelja."

Piramida sreče | Foto:

Robert se z nogometom še vedno zelo aktivno ukvarja in igra v sosednji Avstriji, Matevž pa je novopečeni očka, zato za hobije, kot so potovanja, fitnes in peka na žaru, trenutno nima veliko časa. Je pa Robert tisti, ki bi v Piramidi sreče lahko bil jeziček na tehtnici. V kvizu je treba imeti tudi nekaj sreče in on jo je že imel, ko je pred leti zadel nekaj tisočakov, čeprav iger na srečo ne igra pogosto.

The Beach, DiCaprio
Planet TV Ne samo v Titaniku, tudi v resnici je zvezdnik doživel brodolom

Matevž in Robert sta skupaj doživela kar nekaj zanimivih prigod, ena bolj zabavnih pa je bila, ko je Matevž kot srednješolec opravil izpit za avto in se je prvič sam peljal na Robertov rojstni dan. Ta ga je opozoril, da so na njegovi ulici pogosto policisti, ampak ker Matevž njegovega opozorila ni vzel resno, je dobil položnico za prehitro vožnjo. Prijatelji so nato potihem zbrali denar in s skupnimi močmi poravnali kazen.

Kateri par se bo v Piramidi sreče odrezal bolje, preverite v nedeljo ob 19.45 na Planetu. Po kvizu pa ne zamudite pustolovskega filma Obala (The Beach) z Leonardom DiCapriem v glavni vlogi.
Marsovec
Planet TV Filmski konec tedna na Planetu
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 
Ne spreglejte