DANES na Planet TV

Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje.

Oddaja DANES je na sporedu vsak dan ob 19.30, krajšo različico novic pa lahko od ponedeljka do petka ujamete tudi ob 16.45.

Ob prvi obletnici oddajanja smo pripravili tudi posebno oddajo, ki smo jo poimenovali kar Planetovanje. Novinarka Suzana Kozel je gledalce odpeljala do skritih kotičkov modrega planeta in razkrila pikantne podrobnosti iz vročega zakulisja ustvarjanja oddaje Danes na Planet TV ...

Planetovanje:

Uredništvo informativne oddaje DANES lahko kontaktirate na telefonski številki 01 473 07 06 ali preko e-pošte na naslovu danes@planet-tv.si.

Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.

DANES je na sporedu vsak dan ob 19.30, vodijo jo izkušeni novinarji in prepoznavni televizijski obrazi - Živa Rogelj, Marko Potrč in Tomaž Bratož, Jerca Zajc Šušteršič pa je z začetkom aprila odšla na porodniški.

Oddajo so sprva vodili v parih, z zmanjšanjem ekipe pa se na voditeljskem stolčku menjajo Tomaž Bratož, Živa Rogelj in Marko Potrč.

DANES je krajša informativna oddaja, dolga je 30 minut in temelji na kratkem, dinamičnem in atraktivnem podajanju novic.

Sestavni del oddaje DANES sta tudi šport in vremenska napoved. Novice iz sveta športa vodijo Nataša Gavranić in Miran Tišič vremensko napoved pa Jasmina Muhić in Bojan Ilijanič.

V zakulisju ima taktirko nad oddajo Rajko Gerič, odgovorni urednik Planet TV. Oddaje DANES pa seveda ne bi bilo brez mlade, energične in profesionalne ekipe novinarjev in snemalcev.

Kako je nastajal studio ...

Sledite nam na Facebooku, Twitterju in na našem kanalu YouTube!