DANES na Planet TV

Oddaja DANES je na sporedu vsak dan ob 19.00

Informativna oddaja Danes na slovenski televizijski trg prinaša novost podajanja dnevnih informacij – v Danes ob 19. uri ne le podajamo informacije, ampak gledalcem ponujamo globlji vpogled v dogajanje v Sloveniji in svetu. V informativni oddaji Danes že ob 19. uri združujemo odmeve tistega dne, gledalci pa dobijo informacije, ki jih voditelj skupaj z gosti in novinarsko ekipo tudi analizira in komentira. V oddaji Danes vsak zakaj dobi svoj zato.

Oddajo DANES bosta od ponedeljka, 16. marca, ob 19. uri vodili Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič, Mirko Mayer pa bo vodil debate, ki bodo na sporedu ob sredah in sobotah. Ob sredah bo Mirko debate pripravljal z novinarjem Blažem Jarcem, s katerim bosta izbirala teme, ki jih je v redno raziskati, ob sobotah pa bo na sporedu debata z odzivi na najbolj aktualen dogodek tedna.

Oddaja Danes z vsakim dnem na slovenske male ekrane pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Oddajo Danes urejata dnevna urednika Barbara Pance in Tomi Gračanin, pod vodstvom direktorja informativnega programa in športa, Tomaža Peroviča.

Uredništvo informativne oddaje DANES lahko kontaktirate prek telefonske številke 01 473 07 06 ali preko e-pošte na naslovu danes@planet-tv.si.

Sledite nam na Facebooku, Twitterju in na našem kanalu YouTube!