DANES na Planet TV

Oddaja DANES je na sporedu vsak dan ob 19.00

Informativna oddaja Danes na slovenski televizijski trg prinaša novost podajanja dnevnih informacij – v Danes ob 19. uri ne le podajamo informacije, ampak gledalcem ponujamo globlji vpogled v dogajanje v Sloveniji in svetu. V informativni oddaji Danes že ob 19. uri združujemo odmeve tistega dne, gledalci pa dobijo informacije, ki jih voditelj skupaj z gosti in novinarsko ekipo tudi analizira in komentira. V oddaji Danes vsak zakaj dobi svoj zato.

Bojan Traven, odgovorni urednik informativnega in športnega programa na Planet TV, o spremembah pravi: "Informativna oddaja ob 19. uri ne more gledalcem le podajati novic, saj te gledalci izvedo že prej, ves dan so z vseh strani obdani z informacijami. V Danes bomo združili že odmeve, gledalci bodo ob gledanju Danes razumeli, kaj se dogaja v Sloveniji in svetu. Mi bomo gledalcem razložili stvari, za njih delali analize in komentirali dogajanje."

Uredništvo informativne oddaje DANES lahko kontaktirate prek telefonske številke 01 473 07 06 ali preko e-pošte na naslovu danes@planet-tv.si.

Sledite nam na Facebooku, Twitterju in na našem kanalu YouTube!