DANES na Planet TV

Oddaja DANES je na sporedu vsak dan ob 19.00

Pravila pri spremljanju volilne kampanje ob lokalnih volitvah 2014

Informativna oddaja Danes na slovenski televizijski trg prinaša novost podajanja dnevnih informacij – v Danes ob 19. uri ne le podajamo informacije, ampak gledalcem ponujamo globlji vpogled v dogajanje v Sloveniji in svetu. V informativni oddaji Danes že ob 19. uri združujemo odmeve tistega dne, gledalci pa dobijo informacije, ki jih voditelj skupaj z gosti in novinarsko ekipo tudi analizira in komentira. V oddaji Danes vsak zakaj dobi svoj zato.

Bojan Traven, odgovorni urednik informativnega in športnega programa na Planet TV, o spremembah pravi: "Informativna oddaja ob 19. uri ne more gledalcem le podajati novic, saj te gledalci izvedo že prej, ves dan so z vseh strani obdani z informacijami. V Danes bomo združili že odmeve, gledalci bodo ob gledanju Danes razumeli, kaj se dogaja v Sloveniji in svetu. Mi bomo gledalcem razložili stvari, za njih delali analize in komentirali dogajanje."

Uredništvo informativne oddaje DANES lahko kontaktirate prek telefonske številke 01 473 07 06 ali preko e-pošte na naslovu danes@planet-tv.si.

Sledite nam na Facebooku, Twitterju in na našem kanalu YouTube!