Voditelji informativne oddaje DANES

Voditelji dnevno informativne oddaje DANES na Planet TV so Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič.

Oddaja DANES je na sporedu ob 19. uri.

Anja Markovič je do zdaj delala kot novinarka informativne oddaje Danes, pred tem pa tudi kot novinarka, redaktorica in terenska voditeljica oddaje Dobro jutro na TV Slovenija, od 14. julija naprej pa se televizijskim gledalcem ob sobotah in nedeljah predstavlja kot voditeljica oddaje Danes na Planet TV. "Bojan mi je izkazal zaupanje, ko mi je ponudil vodenje oddaje. Veselim se prvega konca tedna, ki ga bom kot voditeljica preživela z našimi gledalci, in seveda tudi vseh nadaljnjih," je povedala Anja.

Od ponedeljka do petka informativno oddajo Danes vodita Uroš Slak ter Mirko Mayer, vsak svoj teden. Uroš Slak je slovenskim gledalcem poznan kot voditelj pogovornih oddaj o politično-aktualnih temah, s katerimi je zaznamoval informativni medijski svet. Mirka Mayerja gledalci poznajo kot prodornega raziskovalnega novinarja oddaje Svet na Kanalu A.

"V prostoru informativnega programa je v Sloveniji nastala praznina, ki jo bomo zapolnili z Danes. Ne bomo le poročali, ampak bomo tudi komentirali ter analizirali. Ne bomo pristali na klišeje, izgovore, ampak bomo vrtali in že ob 19. uri komentirali odmeve iz ozadja," nam je pred začetkom oddajanja prenoveljene oddaje Danes povedal Uroš Slak. Mirko Mayer pa je tem dodal: "V Sloveniji je prišel čas, da gledalci dobijo odgovor, kdo nam je ukradel državo."

Informativna oddaja Danes na Planet TV je s 14. julijem doživela tudi druge spremembe – oddaja je na sporedu ob 19. uri, dolga bo eno uro, spremenili pa sta se tudi vsebina in oblika oddaje.

Informativna oddaja Danes na slovenski televizijski trg prinaša novost podajanja dnevnih informacij – v Danes ob 19. uri ne bomo le podajali informacij, ampak bomo gledalcem ponudili globlji vpogled v dogajanje v Sloveniji in svetu. V informativni oddaji Danes bomo že ob 19. uri združili odmeve tistega dne, gledalci bodo dobili informacije, ki jih bo voditelj skupaj z gosti in novinarsko ekipo tudi analiziral in komentiral. V oddaji Danes vsak zakaj dobi svoj zato.

Preberite tudi:

Sledite nam na Facebooku, Twitterju in na našem kanalu YouTube!