Denar pada

Denar pada, v izvirniku The Money Drop, je licenčni kviz produkcijske hiše Endemol, ki bo aprila na Planet TV in s tem prvič na slovenski televiziji. Tekmovalni par na začetku kviza dobi bankovce v vrednosti 100.000 evrov, a da tekmovalca denar obdržita, morata pravilno odgovoriti na zastavljena vprašanja.

Tekmovalca morata delovati kot tim, da premagata enega največjih izzivov v življenju – kako zadržati 100.000 evrov gotovine, ki sta jo dobila na začetku oddaje. V kvizu se tekmovalca namreč soočita z najbolj kruto napravo, kar smo jih kdaj videli v kvizih na slovenskih televizijah. Naprava ima štiri polja, na vsakem polju se izpišejo morebitni odgovori na vprašanje, pod njim pa je usodna loputa. Tekmovalca morata denar staviti na pravilen odgovor, če nista prepričana, kateri odgovor je pravi, lahko denar porazdelita po poljih. Pod napačnimi odgovori se loputa odpre in denar pade v napravo, kjer je za vedno izgubljen.

Tekmovalni par mora pravilno presoditi, ali je dovolj samozavesten, da ves denar stavi le na en odgovor, ali pa raje izbere bolj varno možnost in denar porazdeli po več odgovorih. Kviz Denar pada od tekmovalcev zahteva pogum, hitre možgane, jeklene živce in ščepec tveganja.

Prijav za oddajo Denar pada ne sprejemamo več, kviz pa lahko na Planet TV pričakujete aprila.

Še vedno pa se lahko prijavite na kviz Moj dragi zmore, pri katerem imajo glavno besedo ženske, ki stavijo na sposobnosti svojih partnerjev. Zmagovalni par bo vsako oddajo domov odnesel 10.000 evrov.

Pogumneže išče tudi Denis Avdić, čigar DA ŠOV kmalu prihaja na Planet TV. V okviru šova bodo potekali tudi Iskalci, v okviru katerih bo ekipa v domu sodelujočega gledalca skrila 3.000 evrov v bankovcih. Denar, ki ga tekmovalec najde, lahko obdrži, ostanek pa se prenese v naslednjo oddajo, kjer bo svojo priložnost za odkrivanje zakladov v lastnem domu dobil nov tekmovalec. Prijavite se!

Denisu Avdiću lahko zaupate tudi svoje skrite želje, ki vam jih ne more uresničiti denar, in morda se vam izpolnijo ... Prijavite se v rubriko Želim si ful. Si želite postati zvezda za en dan, si želite spoznati znano Slovenko ali Slovenca? Za uresničitev želje se gledalci lahko prijavijo prek elektronske pošte ful@planet-tv.si. V elektronskem sporočilu zapišite svoje osebne podatke, opis svoje skrite želje in priložiti svojo fotografijo.

Sledite vsem novostim in spremembam tudi na naši Facebook strani in na Twitter profilu!

Novosti na Planet TV

Planet TV bo marca na svojem sporedu ponudil kar nekaj novosti: informativna oddaja Danes se seli na poznejši termin, obetajo se tudi premierni filmi, nove serije in prenos Viktorjev.