Jure Štekar

Glavni junak novega resničnostnega šova Ljubezen na deželi, jesenske novosti na Planet TV, v kateri si bo 12 deklet prizadevalo osvojiti njegovo srce, je 29-letni Jure Štekar, mladi gospodar turistične kmetije in vinske kleti na Snežatnem.

Po pravici povedano, prijavil sem se predvsem zaradi promocije, zaradi prepoznavnosti, ne toliko zaradi tega, ker bi pričakoval, da bom tako našel dekle, je priznal mladenič, ki očara vsa dekleta v bližini. Najbolj pomembno se mu zdi, da mu izbranka stoji ob strani in ga podpira pri tem, kar počne.

Jure živi v samostojnem gospodinjstvu na posestvu Štekar in pravijo, da zna dobro kuhati. "Rad preizkušam nove stvari in ugotavljam, da mi zadnje čase vse uspe," pravi. Včasih je resno treniral nogomet, a mu je poškodba preprečila nadaljnjo kariero. V prostem času ostaja ljubiteljski nogometaš in oboževalec bencinskih športov, njegovo življenje pa je zaznamovalo predvsem vinogradništvo.

Preberite si celoten intervju z Juretom Štekarjem:

Resničnostni šov LJUBEZEN NA DEŽELI je na sporedu vsak četrtek ob 21. uri.

Sledite nam na Facebooku, Twitterju in na našem kanalu YouTube!
Tudi oddaji Ljubezen na deželi lahko sledite na Facebooku.

Jure Štekar in njegova živa vina

Vsako vino je živo, če ga ne ubiješ s kemijo, pravi mladi gospodar s turistične kmetije Štekar, ki ga to jesen pričakujemo na naših televizijskih ekranih.