Ljubezen na deželi

Ljubezen na deželi, resničnostni šov, vsak četrtek ob 21. uri

V finalni oddaji Ljubezni na deželi se je srce postavnega gospodarja posesti odločilo za mično črnolasko Katjo ...

S finalno, 12. oddajo Ljubezen na deželi z voditeljico Sašo Lendero se je na Planet TV končala prva sezona tega resničnostnega šova. V finalu so se za srce Jureta pomerila tri dekleta – Irma, Katja in Magdalena, Jure pa se je na koncu odločil za Katjo.

"Moje srce te izbira za zmagovalko"


"Moje srce te izbira za zmagovalko," je svojo izbiro sporočil Jure, ki je nato še pojasnil, kako vidi Katjo: "Je zelo privlačna punca, postavna, lepa je. Iskrica je, kakšne velikosti je, zdaj še ne vem. V vseh dnevih, ko sem jo spoznaval, vidim potencial. Je še zelo mlada, a v njej vidim sebe, ko sem bil toliko star."

"Ne dvomim o tem, da ne bi uspelo," je po tem, ko je osvojila Juretovo srce, povedala Katja Mekiš. Po izmenjanih sočnih poljubih je Katja dodala, da se bo trudila za njuno ljubezen: "Vse bom naredila, da bo zveza obstala, saj si takšnega fanta ne želim izgubiti. Po navadi ne spoznavam fantov, ki bi imeli cilj."

V resničnostnem šovu Ljubezen na deželi se je 12 pogumnih izbrank preselilo na posest Jureta Štekarja v romantičnih Goriških brdih, kjer so pred televizijskimi kamerami poskušale osvojiti njegovo srce - seveda pa je moral tudi on očarati njih. Dekleta so morala opravljati različne naloge, nad vsem dogajanjem pa je bedela voditeljica Saša Lendero, ki je pri izzivih in izboru pomagala našemu samskemu moškemu.

Spoznajte tekmovalke, ki so se potegovale za Juretovo naklonjenost.

Sledite nam na Facebooku, Twitterju in na našem kanalu YouTube!
Tudi oddaji Ljubezen na deželi lahko sledite na Facebooku.

Preberite tudi:

Katera ima najlepšo postavo?

V današnji oddaji se bodo Jure in dekleta odpravili na morje, kjer bodo uživali v morskih radostih. Dekleta se bodo v kopalkah nastavljala sončnim žarkom.

Jure je imel nesrečo

Po tem, ko je preživel romantično popoldne, saj so ga masirale nežne roke njegovih deklet, se mu je tudi zvrtelo, a vrtoglavica tokrat ni bila prijetna.