Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
6. 12. 2021,
13.49

Osveženo pred

2 leti, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01

Natisni članek

Manja Plešnar Carmen Osovnikar Nika Čukur Katarina Braniselj Katarina Benček Planet Vau

Ponedeljek, 6. 12. 2021, 13.49

2 leti, 5 mesecev

Tako se spominjajo dneva sv. Miklavža znani obrazi na Planetu #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01

V oddaji Planet Vau, ki jo na Planetu vsako soboto ob 18.30 vodi Sanja Grohar, smo tokrat znane obraze z naše televizije povprašali, kako se spominjajo dneva, ko jih je obdaroval sveti Miklavž.

Na začetku prispevka je prva svoje iskreno mnenje z nami delila voditeljica in novinarka Manja Plešnar. Razkrila je, da nad Miklavžem že od otroštva ne goji velikega navdušenja: "Miklavž me je vedno tako malo obdaroval, kot otrok pa sem si vedno želela več daril. Miklavž mi je vedno prinesel za otroka nepomembne stvari, kot je bila denimo polna košara sadja," se je z razočaranjem spominjala novinarka in priznala, da se je Miklavž z "leti popravil", danes pa se najraje kar sama obdaruje.

Soršak
Planet TV Poznate bobnarjev projekt Dobrodelna kitara 20 za 20? #video

V nasprotju z njo pa je naša voditeljica oddaje Planet 18, Katarina Braniselj, razkrila, da so spomini na Miklavža njeni najlepši otroški spomini. "Po mamini strani sem bila dolgo časa edina vnukinja, kar pomeni, da so me dobri možje vedno razvajali." V nadaljevanju pa je dodala, da ji je Miklavž tradicionalno prinesel darila pri babici, pri kateri je bila v varstvu. "To je pomenilo, da me je na Miklavževo jutro čakala prava steza iz bombonov, ki je vodila do mize v kuhinji, ta pa je bila polna daril," se je nasmejano spominjala otroštva in obdarovanja. Poudarila je tudi, da so bili takrat drugačni časi, ko nisi vsak dan dobil ravno vsega, kar si si zaželel.

Rebeka Dremelj, Sebastian
Planet TV To bosta slovenska pevca storila za slovenske otroke #video

Nika Čukur, ki ste jo na Planetu lahko spremljali v šovu The Real Housewives Slovenija: Vražje dame, je svoje spomine o obdarovanju opisala takole: " Teh praznikov se spominjam zelo dobro in tudi za hčerko si želim, da jih čim lepše doživi," je priznala Nika. Razkrila je tudi, da so pri njih običajno pekli sladki kruh, za darila pa dobili rozine, čokolado, mandarine. "Pri moji Flori pa tudi kakšna igrača ne bo manjkala," je še odkrito priznala.

Carmen si želi, da bi vsi, ne glede na trenutne razmere, doživeli čar praznikov. | Foto: Carmen si želi, da bi vsi, ne glede na trenutne razmere, doživeli čar praznikov. Svoje spomine nam je zaupala še ena vražja dama – Carmen Osovnikar: "V otroštvu je bil ta čas zame zelo lep. To so spomini, ki nam ostanejo za vedno, in res upam, da tudi današnji otroci to doživljajo tako, ne glede na trenutne razmere." Vražja dama je priznala, da si res želi, da bi vsi preživeli praznike v krogu najdražjih in v najlepši luči. Sama Miklavža sicer ne praznuje več, svoje bližnje pa obdaruje za božič.

Koledar
Planet TV Vražje dame so sezono končale z dobrodelnim koledarjem #video

Zadnja je svoje spomine delila še Katarina Benček, ki ste jo prav tako lahko spremljali v šovu vražjih dam: "Za Miklavža sem vedno dobila sladice, pomaranče, kakšnega čokoladnega Miklavža." Katarina je razkrila, da je večja darila običajno prejela za božič.

Magazinsko oddajo Planet Vau, ki jo vodi Sanja Grohar, lahko na Planetu spremljate vsako soboto ob 18.30. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.

 
Andreja Medvedič
Planet TV To so na premieri filma razkrile vražje dame #video
Klemen Slakonja
Planet TV Klemen Slakonja priznal: Zakalkuliral sem se #video
Asja Bonnie Pivk
Planet TV To je dekle, ki je postalo letošnja Miss Earth Slovenije #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
Ne spreglejte