Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
12. 4. 2023,
8.54

Osveženo pred

1 leto, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,75

Natisni članek

Poroka na prvi pogled Planet TV

Sreda, 12. 4. 2023, 8.54

1 leto, 1 mesec

Poroka na prvi pogled

Rok in Vlasta sta razkrila, česa se bojita #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,75

V šovu Poroka na prvi pogled, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri, so se pari udeležili že četrte ceremonije zaobljub. Predzadnja sta pred strokovnjake sedla Vlasta in Rok, med pogovorom pa razkrila, česa ju je kljub idiličnemu zakonu strah.

Timotej Strnad je zakonca najprej vprašal o nesoglasjih, ki so se pojavila na skupni večerji. Roka sta namreč Anna in Aleš predstavila kot mučitelja živali, saj sta izvedela, da je muhi odtrgal krila. "To sicer ni bilo primerno dejanje, nisem pa noben mučitelj živali. Brez zveze se mi zdi izgubljati besede, ker je bila to povsem banalna stvar," je strokovnjaku odgovoril Rok.

Poroka na prvi pogled
Planet TV Prijavite se v tretjo sezono oddaje Poroka na prvi pogled

Vlasta je nato priznala, da je krivda za to dramo njena, ker jo ljudje ves čas sprašujejo, kaj je pri njiju z Rokom narobe. Ker težko najde kaj takšnega, je v šali povedala za ta incident. "Rok je včeraj samo branil svoja stališča, tako kot sta jih Aleš in Anna. Mene nič ne skrbi, ker ima Rok sicer zelo rad živali," je še poudarila Vlasta.

POroka na prvi pogled
Planet TV Maša je zaskrbljena: Mislim, da bi morala Tina k zdravniku #video

Zakonca sta nato spregovorila o svoji komunikaciji, za katero sta oba potrdila, da je dobra, saj znata upoštevati želje in navade drug drugega. Strokovnjakinjo Barbaro Sarić je zanimalo, ali v njunem odnosu obstaja tudi kaj, česar se bojita.

Poroka na prvi pogled | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Prvi je odgovoril Rok: "Včasih se malo bojim, kaj bo potem, ko prideva iz eksperimenta v realno življenje in bova začela zares živeti. Upam, da bova tisti most hitro skrajšala in naprej uživala življenje." Vlasta je iskreno dodala: "Jaz imam določene strahove, ki so bolj povezani z mojo preteklostjo, ampak mi je zelo lepo, ker se z Rokom o tem pogovoriva in on poskuša to razumeti ter se postaviti v mojo kožo."

POroka na prvi pogled
Planet TV Žan: Še zdaj, ko to govorim, stiskam anus #video

Strokovnjaki so bili navdušeni nad tem, da se par že posveča skupni prihodnosti, nič pa jih ni presenetila njuna odločitev, da v eksperimentu ostajata še en teden. Več v zgornjem videu.

Šov Poroka na prvi pogled lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri. Pred tem si lahko ob 20. uri ogledate še epizodo zabavnega kviza Kolo sreče. Zamujene epizode in druge ekskluzivne vsebine si lahko ogledate tudi na Planeteka.si.

POroka na prvi pogled
Planet TV Maši je prekipelo: Joj, Anna, kako mi greš na živce!
Poroka na drugi pogled
Planet TV Komentatorji ob teh prizorih umirali od smeha #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte