Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
17. 6. 2023,
12.32

Osveženo pred

10 mesecev, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,53

Natisni članek

Planet TV Riba, raca, rak

Sobota, 17. 6. 2023, 12.32

10 mesecev, 2 tedna

Riba, raca, rak

Damjan Murko je med večerjo planil v jok #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,53

Večerjo za pet je v oddaji Riba, raca, rak, ki jo na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do petka ob 20. uri, zadnji v tem tednu pripravljal pevec Damjan Murko. Prvič v tem šovu pa smo bili priča tudi temu, da je gostitelj med večerjo planil v jok.

Damjan Murko je s pripravo večerje za Miho Hercoga, Katayo, Andrejo Košir in Franka Bajca poskrbel za edinstveno izkušnjo. Ves večer je bil za goste prava VIP-izkušnja, med katero pa ni manjkalo ne smeha ne solz.

Riba, raca, rak
Planet TV To so znani obrazi, ki bodo kuhali v zadnjem tednu oddaje Riba, raca, rak

Franko je med večerjo gostitelju postavil zelo osebno vprašanje: "Kaj pa tebi pomeni družina in kako to usklajuješ s poslom?" Damjan se je lotil pojasnjevanja, kaj hitro za tem pa se je pevec tako raznežil, da je potočil nekaj solz. Na samem pa je nato dejal:

"Moram priznati, da sem v zadnjem obdobju kar redko z otrokom in ženo zaradi obilice dela. Moj sin je učlovečenje tega, kar sem jaz. To je moj človek, človek moje krvi. To je sicer človeček zase, ki ga nikoli ne izpostavljam in ne razkazujem v medijih. Ga pokažem in ga ne skrivam, kar je logično, ker sem normalen in ponosen starš."

Riba, raca, rak
Planet TV Franko Bajc navdušil tudi s kuharskimi sposobnostmi #recept

Gostom je nato zaupal, da je biti oče njegovo prvo poslanstvo, drugo pa to, da je umetnik. "Ob koncu tedna imam po sedem nastopov. Včasih sem ne samo telesno, ampak tudi čustveno izpraznjen. In pride trenutek, ko se lahko čustveno tudi zlomiš, čeprav sem zelo močan," je še priznal.

Riba, raca, rak
Planet TV Exatlonovka s pojedino izpolnila pričakovanja svojih gostov #recept

Četverici je za mizo razkril, da je pri družini najlepše to, da veš, da te, ne glede na to, kaj se zgodi, vedno nekdo čaka. "Kocine so mi šle pokonci," je priznala Kataya, raznežila pa se je tudi Andreja: "Nisem pričakovala, da se bo Damjan zjokal. Tudi meni je postalo toplo pri srcu. So se mi kar orosile oči. Škoda, no, mi je kar malo žal, da ga takrat nisem šla objet."

Riba, raca, rak
Planet TV Bilo je tako dobro, da si je morala odpeti gumb #video

Damjan je s svojo iskrenostjo pridobil še večjo naklonjenost gostov, s pripravo trihodne večerje pa veliko pohval. Medtem ko so mu zanjo trije gostje namenili petico, pa je bil Franko malce bolj strog in je večerjo ocenil s štirico. Damjan je tako z 19 točkami osvojil drugo mesto, prvo pa si ta teden delita Andreja Košir in Franko Bajc.

Zabavno kuharsko oddajo Riba, raca, rak lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 20. uri! Nocoj pa si ob istem terminu lahko ogledate animirani film Pri Addamsovih (The Addams Family), ki je obenem tudi premiera meseca!

Riba, raca, rak
Planet TV Franko Bajc izdal, kaj se dogaja v njegovem ljubezenskem življenju #video
Riba, raca, rak
Planet TV Kataya je s to potezo povsem šokirala prisotne #video
Zapeljivec
Planet TV Igralka o uspehu serije: Mislim, da se energija med igralci vidi na ekranu
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte