Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
5. 9. 2022,
13.00

Osveženo pred

1 leto, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,09

Natisni članek

telenovela Beren Gökyıldız

Ponedeljek, 5. 9. 2022, 13.00

1 leto, 8 mesecev

Mlada turška deklica ne žanje uspehov le kot igralka, ampak tudi kot …

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,09

Na Planetu boste lahko od danes naprej ob 17.00 spremljali turško telenovelo Moja hči (Kizim), v kateri bo v glavni vlogi blestela mlada igralka Beren Gökyıldız. Poleg tega, da pri svojih 13 letih že blesti v igralskem svetu, se vedno bolj uveljavlja tudi kot spletna vplivnica na družbenem omrežju TikTok.

Moja hči
Planet TV Mlada igralka iz Mame bo očarala v novi seriji Moja hči

Beren Gökyıldız šteje komaj 13 pomladi, ampak navkljub rosni mladosti že sodi med največje upe turške igralske scene. Na Planetu ste jo lahko že videli nastopiti v telenoveli z naslovom Mama (Anne), za katero je pri osmih letih že prejela nagrado zlati metulj za najboljšo mlado igralko. Igrati je sicer začela že pri petih letih, na Planet pa se nocoj vrača z njenim ponovno odmevnejšim projektom, saj bo v glavni vlogi nastopala v turški telenoveli Moja hči (Kizim).

Exatlon
Planet TV Nocoj se začenja Exatlon: prva tekma bo na čisto novem poligonu

Mlada deklica pa ne blesti samo kot igralka. Vse bolj uspešna postaja tudi na družbenem omrežju TikTok. Tam se je ljudem še dodatno prikupila z ustvarjanjem posnetkov, povezanih z viralnimi izzivi. S svojimi objavami je osvojila že več kot 114 tisoč sledilcev in ima 3,4 milijona všečkov. Poleg viralnih izzivov deklica objavlja tudi posnetke plesa in vsebin, ki kažejo, da je pred kamerami zelo domača z nastopanjem.

Exatlon
Planet TV Ekskluzivno: poglejte si prve utrinke iz nove spektakularne sezone Exatlona

Poleg tega ima tudi profil na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Vse njene objave na vseh platformah pa vseeno skrbno nadzirajo tudi njeni starši, ki ji želijo na tak način pomagati pri uspehu in prepoznavnosti tudi na tem področju, ki Beren poleg igralstva še veseli.

Beren Gökyıldız boste na Planetu lahko od danes naprej spremljali od ponedeljka do petka ob 17.00 v turški telenoveli Moja hči (Kizim). Za tem pa ne zamudite še epizode najtežje televizijske preizkušnje Exatlon, ki se bo začela ob 19.45! Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte