Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
29. 12. 2020,
13.07

Osveženo pred

3 leta, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,09

Natisni članek

turške serije Kruto mesto Planet TV

Torek, 29. 12. 2020, 13.07

3 leta, 4 mesece

Prihaja nova nadaljevanka Kruto mesto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,09

Z novim letom na Planet prihaja povsem sveža turška nadaljevanka Kruto mesto, ki bo prvič na sporedu v ponedeljek, 4. januarja, ob 20.45. Kruto mesto prinaša razburljivo zgodbo o skrivnostih iz preteklosti, družinskih odnosih in ljubezni.

Kruto mesto (Zalim Istanbul) je visokoproračunska nadaljevanka, ki je bila v Turčiji nominirana za več nagrad, poleg neobičajne in zanimive zgodbe pa je občinstvo navdušila z izvrstno igralsko ekipo. Kruto mesto je povsem sveža nadaljevanka, ki so jo snemali lani in letos, na Planetu pa jo bomo lahko spremljali od ponedeljka do petka ob 20.45.

Seher z družino | Foto: Seher z družino

Zgodba Krutega mesta spremlja člane dveh družin, katerih življenja se usodno povežejo in so postavljena na preizkušnjo. Seher (Deniz Ugur) je ponosna in nekoliko konservativna mama iz majhnega mesta, ki svojim otrokom povsem zaupa, vendar imajo ti svoje sanje in ambicije, ki se jih sploh ne zaveda. Živi težko življenje, za nameček pa njena tašča Neriman (Aysen Sezerel) za njenim hrbtom sklene dogovor z bogatim poslovnežem Agahom (Fikret Kuksan) in mu proda Seherino hčer.

Agah z družino | Foto: Agah z družino

Agah je premožen poslovnež, ki se je pred leti z družino preselil v Istanbul, poleg sina in hčerke pa skrbi tudi za invalidnega nečaka Nedima (Berker Güven). Ker mu hoče omogočiti lepšo prihodnost, se odloči, da mu bo iz rojstnega mesta pripeljal dekle, ki se bo z njim poročilo in skrbelo zanj. Za veliko denarja njegova bodoča snaha postane prav Seherina hči Džeren (Bahar Sahin), ki se s poroko strinja, ker meni, da gre za zakon z Agovim sinom Dženkom (Ozan Dolunay), dedičem bogate družine. Neriman medtem Seher prepričuje, naj se preseli v Istanbul, in ko družini v požaru zgori hiša, se načrt uresniči. V svoj dom jih sprejme prav Agah …

Kruto mesto bo prvič na Planetu v ponedeljek, 4. januarja, ob 20.45 in bo na sporedu od ponedeljka do petka ob isti uri.
Izgubljena čast
Planet TV Turška uspešnica Izgubljena čast odslej ob 17. uri in ob 18.30
Izgubljena čast
Planet TV Igralka v mladosti doživela veliko tragedijo
Beren Saat Izgubljena čast
Planet TV Nadaljevanka, o kateri so razpravljali celo v turškem parlamentu
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte