Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Sobota,
23. 4. 2016,
7.00

Osveženo pred

6 let, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,80

Natisni članek

Conor McGregor Nate Diaz UFC

Sobota, 23. 4. 2016, 7.00

6 let, 8 mesecev

UFC res prečrtal McGregorja, Diaz: Zanima me le on, drugače grem na počitnice

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,80

Na uradni predstavitvi dogodka UFC 200, ki bo 9. julija v Las Vegasu, je predsednik UFC Dana White dokončno s seznama prečrtal Conorja McGregorja, ki ga pričakovano ni bilo na novinarski konferenci.

Čeprav je že v četrtek TMZ Sport poročal o tem, da je UFC dokončno odpovedala povratni dvoboj med Conorjem McGregorjem in Natom Daizem, so domala vsi ljubitelji UFC verjeli v preobrat v tej zgodbi, a se to očitno ne bo zgodilo. To je na uradni tiskovni konferenci potrdil tudi predsednik UFC Dana White.

Irec je v četrtek v izpovedi na Facebooku dejal, da ne misli izgubljati energije s promocijo in intervjuji, saj se želi res do potankosti pripraviti na dvoboj z Diazom. "Dana, tokrat ne bom plesal zate, najti boš moral drugo opico. Plačan sem, da se borim, ne da delam reklamo," je bil jasen McGregor, a očitno zapis ni segel do srca vodilnim pri UFC. 

"Se vam zdi pošteno, da so tukaj borci, ki so prišli iz Brazilije in Poljske, Conor pa ni mogel. Vem, da je to poteza, ki ne bo nobenemu všeč, tudi meni ne, a odločitev je pravilna," je povedal White. "Zelo spoštujem McGregorja kot borca, res ga rad gledam in poslušam, a moral bi se prikazati tukaj. Zapravili smo 10 milijonov dolarjev za promocijo tega dvoboja, zdaj pa ne moremo posneti niti enega videa za glavni dogodek UFC 200. Odločitev je dokončna," je na koncu že povsem nejevoljno zatrdil predsednik UFC, ki že pospešeno išče, kdo bo v osmerokotniku zamenjal McGregorja.

McGregor ali počitnice?



Zanimivo je, da povsem drugače na ignoriranje promocijskega dela dvoboja Irca gleda Diaz, ki je jasen: "Tukaj sem le za to, da se še enkrat pomerim s Conorjem, drugi me ne zanimajo. Zanima me le McGregor, če ne bo iz tega nič, grem na počitnice. Resno."

Tudi Irec spremljal, kaj se dogaja v Las Vegasu

Novinarsko konferenco je seveda spremljal tudi McGregor, ki se trenutno pripravlja na Islandiji, in tudi tvitnil. "Vsa čast, vsi so prišli na novinarsko konferenco. A vsi skupaj v osmih mesecih niso podjetju (op. p., UFC) prinesli 400 milijonov dolarjev prihodka (op. p., kot je to uspelo njemu)." 


Če gre verjeti glavnim akterjem na UFC 200, ne bo niti Diaza, kar pomeni, da bo vse skupaj izgubilo na vrednosti. In to ne glede na to, da si bosta še drugič stala iz oči v oči Jose Aldo in Frankie Edgar, svetovni naslov bantamski kategoriji pa bo branila tudi Miesha Tate, ki  jo bo izvala Amanda Nunes.

Ne spreglejte