Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Sreda,
15. 10. 2014,
21.35

Osveženo pred

8 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

odbojka legionarji Klemen Čebulj Mitja Gasparini Tine Urnaut Alen Šket Danijel Koncilja Rok Satler Nejc Pušnik Jani Kovačič Luka Slabe Anja Zdovc Sara Hutinski Dejan Vinčić Alen Djordjevič Jan Pokeršnik Matej Mihajlović Dane Mijatović Karmen Kočar Tina Lipicer Samec Marina Cvetanović Eva Mori Monika Potokar

Sreda, 15. 10. 2014, 21.35

8 let, 1 mesec

Šket junak slovenske srhljivke, Kamnik po več mesecih zaigral za Arkas

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
V preteklem tednu sta se med slovenskimi legionarji najbolj izkazala Alen Šket in Tine Urnaut. Vesela vrnitev Matevža Kamnika, Alen Pajenk klonil v polfinalu.

Šket je bil z 20 točkami najboljši posameznik pri zmagovalcih, po koncu srečanja pa so ga izbrali tudi za najkoristnejšega igralca na tekmi. Pri poražencih iz Ravene je Čebulj dosegel 12 točk.

Znova se je zelo izkazal tudi Tine Urnaut, žal pa njegov osebni izkupiček ni bil potrjen še z ekipnim uspehom. Njegova Latina je morala priznati premoč aktualnim prvakom, Lube Treii. Slovenski reprezentančni kapetan je dosegel 19 točk in so ga tako kot Šketa po tekmi izbran za MVP. Pri Latini je solidno opravil svojo nalogo tudi zamejski Slovenec Loris Mania, vseeno pa pri 31 sprejemih napravil štiri napake.

Mitja Gasparini je bil ta konec tedna prost, Matej Černic (Domar Matera) pa je v drugi italijanski ligi tesno izgubil proti ekipi Alessana.

Matevž Kamnik, dobrodošel nazaj!

Razveseljiva novica prihaja iz Turčije. Matevž Kamnik, ki tako rekoč ni igral vso sezono, je za Arkas zaigral v zadnjem krogu rednega dela in ekipi iz Izmirja pomagal do nove zmage. Slovenski bloker je igral dva niza in dosegel štiri točke, v napadu je bil stoodstoten. "Še vedno se mučim s kolenom. Imel se tudi artroskopijo in se ni čisto v redu. Ko preveč treniram, mi koleno oteče in je bolečina prevelika. Temu spet sledi dan ali dva počitka. V klubu se zelo trudijo okoli mene, res so vsi super in razumljivi," nam je še pred dnevi v pogovoru zaupal Kamnik. Upajmo, da bo težava s kolenom čim prej preteklost. Matevž, dobrodošel nazaj.

Na Poljskem je Alen Pajenk v polfinalu poljskega prvenstva moral priznati premoč Resovii, tako da se bo zdaj s svojim Jastrzebskim tako kot v pretekli sezoni bojeval za tretje mesto. V Franciji je Jan Pokeršnik z Beauvaisom klonil na zadnji stopnički pokala in postal pokalni podprvak.

Kaj pa preostali? Poglejte si v spodnjih okvirčkih.

Ne spreglejte