Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
6. 2. 2012,
19.22

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Ponedeljek, 6. 2. 2012, 19.22

8 let

Prebujeni Tičar, Krošelj ob debiju zaklenil vrata

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Na Danskem je med vratnicami brez prejetega zadetka debitiral Gašper Krošelj. V Franciji je bil strelsko razpoložen Luka Bašič, v Nemčiji je Krefeld Mitje Robarja in Roka Tičarja začel zmagovati.

Na Švedskem je Södertälje v preteklem tednu dvakrat zmagal in enkrat izgubil, Robert Sabolič je dosegel eno podajo, Žiga Jeglič in Blaž Gregorc sta ostala brez točke. Oskarshamn Davida Rodmana je bil manj uspešen, enkrat je zmagal in dvakrat izgubil, Rodman je prispeval eno podajo. Žiga Pavlin je pri dveh porazih Troja/Ljungbyja prispeval dve podaji, statistika Andreja Hebarja, ki je odigral le eno tekmo, je ostala prazna. Češke budejovice so v najmočnejši češki ligi nekoliko popustile, v preteklem tednu so dvakrat izgubile in enkrat zmagale, Aleš Kranjc je prišel do dveh podaj. Razred nižje je Rok Pajič na dveh tekmah dosegel eno podajo. Na Slovaškem je bil pretekli teden uspešen za Poprad Sabahudina Kovačeviča in Andreja Tavžlja, prišel je do treh zmag, prvi je zbral gol in podajo, drugi pa dve podajo.

V Nemčiji se prebuja Krefeld Mitje Robarja in Roka Tičarja, zmagal je vse tri tekme, pri uspešni seriji je branilec sodeloval s podajo, napadalec pa z golom in dvema podajama. V Franciji je Edo Terglav na dveh tekmah dosegel gol in dve podaji, Maks Selan je ostal brez točk, njun Briancon pa je enkrat zmagal in izgubil. Grenoble je dvakrat zmagal, Mitja Šivic pa je enkrat podal. Strelsko je v dresu Amiensa blestel Luka Bašič, ki je na dveh tekmah dosegel tri gole in eno podajo. Andrej Hočevar je bil z Angersom polovično uspešen.

Svojo pot na Danskem je odlično začel vratar Gašper Krošelj, ki je debitiral z zmago in brez prejetega zadetka. V ECHL je Colorado Luke Vidmarja dvakrat zmagal, statistike slovenskega branilca so ostale prazne. V Veliki Britaniji sta se pomerila med seboj Matic Kralj in Denis Kadič, uspešnejši je bil Coventry prvega. Oba slovenska napadalca sta ostala brez točke. Kralj je ob tem imel še eno tekmo, na kateri je blestel z dvema zadetkoma in podajo, Kadič pa je odigral še dve tekmi in dosegel zadetek. V EBEL je Marcel Rodman v dresu Dunaja na dveh tekmah dosegel dva gola in podajo. VSV Beljak je pretekli teden odigral eno tekmo, Greg Kužnik je dosegel gol, Tomaž Razingar pa podajo. V dresu Medveščaka se je med strelce vpisal Gal Koren.

Ne spreglejte