NATISNI PISAVA

Nagradna igra - najbolj simpatičen kolesar ali kolesarka

Najbolj simpatičen(a) je ... Poglejte, če ste med nagrajenci

Avtor: Sportal

Ljubljana - V sklopu dirke Po Sloveniji bo na Hervisovem rekreativnem kronometru nastopilo tudi 8 kolesarjev ekipe Planet Siol.net. Izbrali ste najbolj najbolj simpatičnega(o). Si ti dobil dres? Poglej.

Pin It

Šest junakov in dve junakinji bodo zastopali barve Planet Siol.net na Hervisovem rekreativnem kronometru 17. junija. Spoznali ste jih lahko, videli pa tudi, s kakšnimi nalogami so se morali spopasti.

In vi, drage bralke in bralci, ste si lahko v tem času izoblikovali sliko, kateri od naših kandidatov vam je bil najbolj simpatičen in zanj tudi glasovali.

Pin It

Na koncu ste izglasovali za najbolj simpatično kolesarko ekipe Planet Siol.net Karlo Oblak, ki je od 1951 glasov prejela 757 glasov. Za nagrado bo prejela bon za kozmetiko v vrednosti 120 evrov. Na drugo mesto ste uvrstili Marka Vozlja s 422 glasovi in bo prejel koncertni karti za Duran Duran. Tretja je bila Nina Mermal, barve Planet Siol.net-a pa bodo na dirki branili še Jernej Šilak, Alojz Poglavc, Miha Mikec, Tomaž Lenart in Tomaž Grm.

Med vsemi oddanimi glasovi pa smo izžrebali tudi dobitnika oziroma dobitnico enakega kolesarskega dresa, v katerem se bo vozil vodilni kolesar na dirki Po Sloveniji. In srečna nagrajenka je Kaja Ložar. Dobitniki kolesarskega paketa pa so Ambrož Hočevar, Slavko Goloveršnik, Dejan Nemeček in Rolando Ravnak. Vsi nagrajenci bodo o prevzemu nagrade obveščeni po elektronski pošti.

Čestitamo vsem in vas vabimo, da naše kolesarje ekipe Planet Siol.net spremljate tudi na rekreativnem kronometru 17. junija z začetkom ob 13. uri, ki bo potekal po ulicah Ljubljane.

Kaj vse so počeli naši tekmovalci

Policist obiskal naše tekmovalce (video)

Tekmovalci ekipe Planet Siol.net, ki bodo nastopili na Hervisovem rekreativnem kronometru, so morali nazorno poslušati policista glede varnosti v prometu, na koncu pa so jih čakala še vprašanja.

Kdo je kralj(ica) spretnostne vožnje?

V Novem mestu na velodromu so se naši tekmovalci ekipe Planet Siol.net, ki bodo nastopili na Hervisovem rekreativnem kronometru, pomerili v spretnostni vožnji. Poglejte si, kdo je zmagal.

Kdo je najhitreje zamenjal kolo (video)?

Kolesarji ekipe Planet Siol.net, ki bodo nastopili v Hervisovem kronometru, so se pomerili med seboj v menjavi koles. Oglejte si, kdo je bil hitrejši, kdo pravi "gentleman", kdo najbolj domiseln ...

Predstavitve kandidatov (video)

Na Hervisovem rekreativnem kronometru, ki bo potekal v sklopu dirke Po Sloveniji, bo 17. junija nastopilo tudi osem kolesarjev ekipe Planet Siol.net. Za njimi je že nekaj opravljenih nalog.

Osmerica pokazala, kaj zmore (video)

Dirka po Sloveniji, največji kolesarski spektakel v deželi na sončni strani Alp, se bo 17. junija dotaknila tudi src rekreativcev. Dober mesec pred tem je osem izbrancev obiskalo Fakulteto za šport.

Foto: Ana Kovač
Komentarje prikazujemo 7 dni po objavi članka. Po tem času komentarjev ne prikazujemo več.
Davčne blagajne so tu!

Še vedno nimate davčne blagajne? Nudimo vam celovito rešitev za davčne blagajne: Birokrat POS že od 99 EUR!

Konec s trdo kožo na nogah!

S pomočjo balzama Cornea. Ekskluzivna promocijska ponudba in akcija do 15.2.2016.

Ugodno čiščenje poslovnih prostorov

Hitra odzivnost, izjemna kakovost, spoštovanje rokov, prilagodljivost in konkurenčne cene. Pokličite!

oglasno sporočilo