Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
31. 5. 2013,
10.24

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Petek, 31. 5. 2013, 10.24

6 let, 7 mesecev

Prijave za Hervisov kronometer le še do nedelje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Približuje se začetek kolesarske dirke Po Sloveniji, s tem pa tudi Hervisovega rekreativnega kronometra. Prijave možne le še do nedelje.

Hervisov kronometer o na sporedu pred prvo etapo, ki bo v Ljubljani 13. junija. Hervis kot dolgoletni sponzor dirke Po Sloveniji omogoča vsem, ki si to želijo, da se z nekaj sreče pomerijo z enako kronometrsko progo kot le nekaj minut kasneje profesionalci. Če bi želeli poizkusiti srečo in se znajti med 40 izžrebanimi srečneži, ki se bodo lahko pomerili s slabih devet kilometrov dolgo progo, morate le izpolniti prijavo na spletni strani www.hervisovkronometer.si ali v eni od Hervisovih trgovin po Sloveniji. Zadnji rok za oddajo je nedelja, 2. junij. Zmagovalci bodo objavljeni nekaj dni kasneje na omenjeni spletni strani.

Poleg zmagovalcev nagradne igre bo na dirki nastopilo tudi nekaj posebnih gostov. Prihod so tako že potrdili kolesarska legenda Franci Škerlj, rokometni trener Tone Tiselj in zmagovalec Dirke okrog Slovenije (DOS) Mitja Rok. "Gre za veliko promocijo tega športa. Kolikor sem spremljal reakcije ostalih udeležencev, so na koncu vedno vsi zelo zadovoljni. Izkušnja je izredna," je ob tem povedal 72-letni Škerlj, ki je že nastopil tudi na dveh prejšnjih Hervisovih kronometrih.

Organizatorji so se odločili, da deset mest namenijo tudi posameznikom, ki so pripravljeni prispevati po 200 evrov v dobrodelne namene. Tako kot predsednik Kolesarske zveze Slovenije Tomaž Grm, ki je brez oklevanja vplačal znesek na račun projekta Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje Botrstvo. "Vplačal sem in doniral za otroke, ki potrebujejo pomoč. Pohvalno je, da je Hervis dal rekreativnemu kronometru dobrodelno noto. S tem kronometrom se bo povečalo tudi spremljanje kolesarske dirke Po Sloveniji. Slovenija potrebuje več takšnih projektov," je povedal Grm in k sodelovanju povabil še ostale.

Več podrobnosti najdete na uradni spletni strani www.hervisovkronometer.si.

Ne spreglejte