Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Plestenjak

Torek,
8. 10. 2013,
14.12

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

NK Maribor NK Maribor

Torek, 8. 10. 2013, 14.12

8 let

Fajić se je pokesal: Priznam, naredil sem napako

Rok Plestenjak

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Napadalec Maribora Nusmir Fajić se je pred odhodom na priprave v Moravske Toplice opravičil navijačem. Privoščil si je napako, kršil klubsko disciplino in prejel zadnji opomin pred suspenzijo.

Eden izmed legionarjev v vrstah slovenskih prvakov je odhod na nekajdnevne priprave v Moravske Toplice izkoristil za opravičilo. "Priznam, naredil sem napako. Veliko napako, ki si je profesionalni športniki ne moremo privoščiti. Krivda je moja in sprejmem kazen, povsem je upravičena. Vodstvu kluba sem se že opravičil, ob tej priložnosti bi se rad še navijačem," se je posul s pepelom Nusmir Fajić, ki se je na zadnji tekmi, nedeljskem derbiju z Olimpijo, moral naposlušati žvižgov na svoj račun. Čeprav klub tega ni razodel, niti višine finančne kazni, v mestu ob Dravi prevladuje prepričanje, da je bil ujet na delu, ko je okušal slasti igre na srečo, prepovedane v klubskem disciplinskem pravilniku. Šestindvajsetletni napadalec se zaveda teže prekrška, sezono pa bi rad nadaljeval v spravljivem tonu, saj ne želi na lastni koži izkusiti izlivov nezadovoljstva in sovraštva navijačev, o katerih se je lahko prepričal na nedeljskem obračunu.

Nekdanji napadalec Mure, ki se v tej sezoni za mesto v udarni enajsterici Maribora bori s francoskim napadalcem Jean-Philippom Mendyjem, je poudaril, da njegov odnos do kluba in dresa ni bil nikdar vprašljiv. "Na vsakem treningu, na vsaki tekmi sem se vedno trudil po najboljših močeh. Tudi vsak naslednji nastop bo prinesel nov motiv. Cilj poznam, tudi pot bo prava. Zavedam se, kaj se pričakuje od igralca NK Maribor in po izkušnji, ki me je izučila, se bom še z večjim trudom poskušal oddolžiti za zaupanje," je obljubil član mariborske zasedbe, ki se bo do petka mudila v Moravskih Toplicah, na delu pa pogrešala kar nekaj reprezentantov, saj ponuja teden številne reprezentančne izzive v različnih starostnih kategorijah.

Ne spreglejte