Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
28. 11. 2007,
15.17

Osveženo pred

8 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Sreda, 28. 11. 2007, 15.17

8 let, 1 mesec

Goričanom ne gre od nog

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Novogoriškim nogometašem v tej sezoni na domačem igrišču res ne gre.

Tokrat je bil "mož odločitve" Dedič z avtogolom, ki je Koprčane po točkah izenačil z vodilnimi Domžalami (17). Na drugi strani je Gorica, ki si je spet privoščila preveč napak v obrambi, z osmimi točkami šele na osmem mestu prvenstvene lestvice.

Že v šesti minuti je za veselje gostov poskrbel Jukan, ki je z 20 metrov natančno meril v zgornji desni kot nemočnega Piriha. Slednji se je vrnil po dolgem okrevanju. Veselje izbrancev trenerja Vlada Badžima pa se je poleglo že po dveh minutah. Po nespretni podaji Rajčeviča je do žoge prišel še en rekonvalescent Osterc in jo lepo podal do prostega Velikonje, ki mu iz bližine ni bilo težko zatresti prazne mreže Hasičevih vrat.

V nadaljevanju se je igra odvijala predvsem med obema kazenskima prostoroma. Koprčani so nekajkrat zapretili s streli z razdalje, pri gostiteljih pa velja omeniti predvsem poskus Velikonje. V 43. minuti je Božičič z desne strani s približno 28 metrov žogo poslal v daljši kot vrat presenečenih Novogoričanov, ki so se spet znašli v zaostanku. Le dve minuti pozneje se je imenitna priložnost za izenačenje ponudila Ostercu, a je njegov strel z glavo po podaji Kršiča zletel mimo desne vratnice.

Varovanci Darka Milaniča so hrabro začeli drugi polčas in že v 52. minuti dosegli izenačujoči gol. V vlogi podajalca se je izkazal Kršič, Šulerjev strel z glavo pa je zletel v zgornji levi kot koprskih vrat. V 63. minuti je goriška obramba pozabila na Mejača, po poskusu Ibejija se je Mejač znova znašel pri žogi in neovirano streljal z desne strani, nakar je žoga zadela Dediča in obtičala v domači mreži. V nadaljevanju prave reakcije Novogoričanov ni bilo. Še najnevarnejša sta bila poskusa Galešiča, ki je meril mimo gola, in Šulerja z glavo, ko se je izkazal Hasič.

Ne spreglejte