Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Ponedeljek,
18. 4. 2016,
20.00

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,95

Natisni članek

Izbor z družbneih omrežij Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Jan Oblak Jan Oblak

Ponedeljek, 18. 4. 2016, 20.00

6 let, 7 mesecev

Jan Oblak zvezdnika Barcelone prisilil, da se obleče v žensko (video)

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,95

Tukaj je spet nekaj najbolj odmevnih tem, ki so v preteklem tednu v nogometnem svetu polnile družbena omrežja.

Napadalec ubranil enajstmetrovko

V nogometu je vedno poseben trenutek, ko trener nima več menjav in izključijo vratarja ali se pa ta poškoduje. Takrat mora v vrata stopiti eden izmed igralcev na igrišču, kar pa se po navadi ne končna najbolje. V drugi angleški ligi je bilo drugače. Ko je vratar MK Dons v 81. minuti prejel rdeči karton, je med vratnici stopil napadalec Alex Revell in ubranil enajstmetrovko. Poglejte si ta nevsakdanji dogodek.


Tudi Zinedinu Zidanu se lahko to zgodi

Nekdanji nogometni zvezdi, ki je zdaj trener Reala, Zinedinu Zidanu se je na tekmi  lige prvakov med Realom in Wolfsburgom zgodilo nekaj neprijetnega. Pri počepu so se mu na zadnji plati raztrgale hlače. Da, tudi slavnemu Francozu se lahko to zgodi, ne samo nam.


Stave ali le neverjetna nerodnost vratarja?

V Italiji smo bili ta konec tedna priča čudnemu dogodku. Mnogi celo menijo, da gre za stavniški primer, a naučili smo se že, da je v nogometu res mogoče vse. Vratar Sassuola Andrea Consigli je na tekmi proti Iličićevi Fiorentini pri povratni podaji povsem zgrešil žogo in si zabil zadetek. Namerno ali ne, presodite sami.

Jack Wilshere razjezil navijače

Angleški reprezentant Jack Wilshere, ki ima veliko težav s poškodbami, je na svojem Instagramu z objavo fotografije v podporo Arsenalu naredil več škode kot koristi. Vezist topničarjev je namreč za sliko uporabil kar kip svete trojice Manchester Uniteda (Best, Charlon, Law), ki stoji pred Old Traffordom, in poskrbel za zgražanje svojih navijačev. Nogometaš je sliko hitro izbrisal, a hitri prsti njegovih sledilcev so si njegovo napako hitro zabeležili in jo delili po spletu.


Tole je moralo boleti

Biti navijač na nogometni tekmi zna biti včasih tudi nevarno. To je na lastni koži, bolje rečeno glavi, občutila tudi navijačica, ki je spremljala tekmo danskega prvenstva med Brondbyjem in Köbenhavnom. 

Mislil je, da je Luis Suarez in ugriznil varnostnika

Na londonskem obračunu med Arsenalom in Cyrstal Palaceom je prišlo do prerivanja med varnostniki in Arsenalovim navijačem, ki je šel v boj z vsemi sredstvi. Med pretepom se je na varnostnika spravil tudi z zobmi. Pobesnelega navijača so na koncu le ukrotili in ga predali policiji.


Zvezdnika Chelseaja ni zanimala tekma

Eden Hazard, v lanski sezoni najboljši igralec angleške premier league, je v tej sezoni povsem pogorel in je, kot kaže, že na počitnicah. Med derbijem med Cityjem in Chelseajem je Belgijec s svojim sinom v loži vip jedel sladoled in ga ni niti malo brigalo in motilo, da sinjemodri ponižujejo njegovo ekipo. Vse kaže, da Hazard po tej sezoni res zapušča London in se poleti seli k PSG.


Spraševal se je, če je na drogah

Peter Schmeichel, vratarska legenda Manchester Uniteda, z vsem srcem stiska pesti za svojega sina Kasperja, ki z Leicester Cityjem hiti k naslovu angleškega prvaka. Na tekmi proti West Hamu je bil po remiju zelo kritičen do glavnega sodnika Jona Mossa in se je na Twitterju spraševal, če je celo na drogah. Njegov tvit je delilo in všečkalo mnogo ljudi, med njimi tudi napadalec Londončanov Andy Carroll. Tekma se je kljub temu končala z remijem (2:2), kar lisice še vedno ohranja v veliki prednosti.  



No, to pa je bilo čudaško

Takoj po velikem šoku v ligi prvakov, ko je Jan Oblak z Atleticom izločil Barcelono, je branilec Blaugrane svojo žalost izražal na čuden način. Dani Alves si je nadel žensko lasuljo in se pretvarjal, da je njegova punca, ki ga tolaži in govori, kako ga ima rada. Vsak ima pravico, da na svoj način premaga svojo žalost, morate pa priznati, da je način, ki ga je izbral Brazilec, malce čudaški.


Čudež v Liverpoolu, shodili so tudi invalidi

V četrtek smo bili na Anfieldu priča enemu največjemu preobratu v nogometu. Na povratni tekmi četrtfinala lige Europa je Liverpool za Borussio zaostajal že z 1:3, na koncu pa zmagal s 4:3. Zmago je domačim v sodnikovem podaljšku pribojeval branilec Dejan Lovren. Zgodil pa se ni samo čudež na igrišču, pač pa tudi ob njem. Ko je Lovren zabil za 4:3 in popeljal Liverpool v polfinale, so z invalidskih vozičkov poskakali tudi invalidi in se zadetka veselili kot vsi ostali … Da, človek naredi marsikaj, da pride na tak derbi.


Dobila manj, kot je pričakovala

Britanska igralka Gemma Atlkinson je pred dnevi spregovorila, kako je bilo na prvem zmenku s Cristianom Ronaldom, ko je ta še igral za Manchester United. Pisalo se je leto 2007, ko je bil Portugalec star 22 let. "Šla sva v mojo hišo, spila čaj in gledala serijo Samo bedaki in konji. Genialno. Ne vem, kaj na zmenkih počne zdaj, a takrat se je zdelo, da v tem uživa," je bila malce razočarana nad čarobnim zmenkom zelo znana igralka, ki je še dodala, da so ji ,potem ko sta se leta 2010 razšla, medijske hiše ponujale ogromne vsote denarja, da bi spregovorila o njem, a ni hotela.

Last morning at the retreat. Feeling amazing!!! Mentally & physically 🙏🏻👊🏻

A photo posted by Gemma Atkinson (@glouiseatkinson) on


Ne spreglejte