Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Plestenjak

Torek,
3. 4. 2012,
13.29

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Torek, 3. 4. 2012, 13.29

8 let

Mura brez Cipota na treh tekmah (video)

Rok Plestenjak

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Kapetan Mure 05 Fabijan Cipot bo moral zaradi prekrška, s katerim si je na tekmi v Celju prislužil rdeči karton, počivati kar na treh tekmah. Triglav brez Bernarda Stjepanovića na dveh.

Dvoboj med Celjem in Muro 05 bo duhove buril še nekaj časa. Tako zaradi drugega zadetka gostov, ki je bil dosežen po ''spornem'' padcu Romana Bezjaka (na video posnetku pri 05:37), pa tudi rdečem kartonu, ki si ga je prislužil Fabijan Cipot. Nekdanji reprezentant in najbolj izkušen igralec v vrstah mladega prekmurskega prvoligaša je v drugem polčasu prejel rdeči karton. Zaradi udarjanja nasprotnega igralca s podplatom v predel goleni, ko ni imel več možnosti igranja z žogo, mu je disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije (NZS) Simon Jeglič dodelil ostro kazen, saj bo moral počivati na treh prvoligaških srečanjih. Soigralcem ne bo mogel pomagati na tekmah s Koprom (v sredo), Gorico (v soboto) in Nafto (14. aprila), ''črno-beli'' dres pa bo lahko oblekel v 31. krogu, ko bo Mura doma pričakal goste iz Velenja. Tako je trener Ante Šimundža v boju za mesta, ki peljejo v evropsko tekmovanja, doživel nov udarec. Leon Horvat bo moral zaradi počene stopalnice počivati vsaj mesec dni, tako da je najverjetneje že zaključil s sezono, zaradi kartonov pa v sredo na Bonifiko ne bosta mogla zaigrati še kaznovana Matic Maruško in Timotej Dodlek. Nogometaši Mure so na tekmi v Celju prejeli pet rumenih in rdeči karton, tako da bodo morali seči že v tako prazno klubsko blagajno in plačati 360 evrov.

Na dvoboju v Novi Gorici je bil zaradi dveh rumenih kartonov izključen Bernard Stjepanović. Drugi opomin si je prislužil zaradi vlečenja za dres, ob upoštevani predkaznovanosti pa ga bo doletela kazen nenastopanja na dveh tekmah. Kranjčani bodo zaradi nešportnega vedenja večih igralcev - prejeli so štiri rumene in rdeči karton - primorani plačati 300 evrov.

Ne spreglejte