Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
7. 8. 2015,
13.12

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

TAG Heuer Bundesliga

Petek, 7. 8. 2015, 13.12

8 let

Nogomet: TAG Heuer podpisal z Bundesligo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Direktor podjetja TAG Heuer Jean-Claude Biver in direktor Bundeslige Christian Seifert sta sklenila sodelovanje ob začetku Superpokala 2015.

V slovitem nemškem državnem prvenstvu – L1 + L2 s skupno 36 odličnimi moštvi – bodo od zdaj na tekmah merili čas s tehnologijo TAG Heuer, saj je TAG Heuer postal prvi zgodovinski uradni časomerilec in uradna ura Bundeslige.

A to še ni vse!

Eno najmočnejših nogometnih ligaških tekmovanj na svetu je dobilo izjemen zagon z zmagoslavjem Nemčije na svetovnem prvenstvu. Tekme Bundeslige vsak teden spremlja več sto milijonov televizijskih gledalcev ne le v Nemčiji, temveč v 208 državah po vsem svetu.

Tik pred slovitim Superpokalom 2015, v katerem se bosta udarila VfL Wolfsburg (pokalni zmagovalec) in FC Bayern Munich (državni prvak), ter pred začetkom napete nove sezone sta preteklo soboto v Wolfsburgu Jean-Claude Biver, direktor podjetja TAG Heuer in predsednik oddelka za ure (skupina LVMH), ter Christian Seifert, direktor Bundeslige, z veseljem naznanila skupno triletno partnerstvo v duhu plodnega sodelovanja in novih idej.

Jean-Claude Biver je povedal: "Bundesliga predstavlja eno najmogočnejših in celostnih platform. Pri sponzorstvu bomo lahko uporabili drugačno perspektivo, kar bo prineslo izjemne nove priložnosti, še posebej na digitalnem področju. Pripravljamo se na prihodnost."

"Veseli nas, da smo našli partnerja, kot je TAG Heuer, ki se s svojo predanostjo kakovosti in mednarodnim delovanjem popolnoma ujema z načeli Bundeslige. Sploh ker tovrstno sponzorstvo predstavlja veliko opaznost na svetovni ravni. Prepričani smo, da bo naše sodelovanje v prihodnjih letih koristilo obema stranema," je dejal Christian Seifert.

Gre za edinstveno partnerstvo, ki bi mu lahko rekli tudi "futuristično sponzorsko sodelovanje", saj ponuja velike, nove in inovativne priložnosti.

Več kot le oglaševanje na stadionih ter s pomočjo tradicionalnih komunikacijskih metod, spletnih strani in družbenih omrežij … TAG Heuer in Bundesliga želita skupaj ustvariti novi svet na področju športa, kreativno in sodobno obliko sodelovanja s pomočjo najnovejših digitalnih medijev. Moto znamke, ki je #DontCrackUnderPressure (ne zlomi se pod pritiskom), bo vključen v vse ravni, od najvišje in najbolj izpostavljene do promocije mladih talentov in prihodnjih generacij. Naj se igre začnejo!

Ne spreglejte