Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
17. 6. 2013,
9.43

Osveženo pred

4 leta, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

NK Olimpija NK Olimpija Ivančna Gorica Andrej Razdrh

Ponedeljek, 17. 6. 2013, 9.43

4 leta, 10 mesecev

Olimpija še daleč od forme, a je že počila petarda

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Nogometaši Olimpije so v soboto odigrali prvo pripravljalno tekmo v poletnem obdobju. Na slavnostni tekmi v Ivančni Gorici so dosegli pet zadetkov, enega novinec Enis Đurković, dva pa Adnan Bešić.

Konec prejšnjega tedna sta bila najboljša slovenska kluba že na delu ter uvodni del priprav kronala s prijateljsko tekmo. Prvak Maribor, ki je zelo ponosen na osvojeno trojno krono, se je prvič pod vodstvom novega trenerja Anteja Čačića predstavil v Radljah, z nižjeligašem pa je imela na pripravljalni uverturi opravka tudi Olimpija. Odzvala se je vabilu NK Ivančna Gorica, ki praznuje 40-letnico delovanja, in tretjeligaškemu klubu, ki je vrhunec doživel kot Livar in se za kratek čas potegoval za prvoligaške točke, napolnila mrežo. Trener Olimpije je dvoboj ocenil za prazničnega in niti ne preveč kakovostnega: " Priložnost so dobili nekateri, ki v prejšnji sezoni, z redkimi izjemami, niso veliko igrali. Vidi se, da so se priprava šele začele, da so noge težke … Smo še daleč od prave forme, kar je normalno," je po visoki zmagi dejal Andrej Razdrh, ki je dočakal strelski prvenec Enisa Đurkovića.

Razdrh: Vidi se, zakaj smo pripeljali Đurkovića

Gorenjec je oslabljene Ljubljančane, ki so nastopili v kombinirani postavi, povedel v vodstvo, med strelce pa so se vpisali še Kenan Bajrić, William Franklin Vicente ter Adnan Bešić, ki je mrežo Ivančne Gorice v drugem delu zatresel dvakrat. Predstavil se je tudi Gabriel Eteme iz Kameruna, ki je v Ljubljani na preizkušnji. "Pri Đurkoviću se vidi, zakaj smo ga pripeljali. Danes sicer ni pretirano blestel, a je kakovosten igralec. Gabriel je prišel po premoru in ni optimalno pripravljen, podobno kot ostali igralci. Vidi se, da gre za šolanega, mladega igralca, da 'ima nekaj'. Za zdaj ga lahko pohvalim," je podal mnenje o svežih obrazih. Zajko Zeba in Davor Bagarić nista kandidirala za nastop.

Olimpija je tekmo začela v postavi Ivačič, Baskera, Fink, Bajrić, Zarifović, Eteme, Kapun, Zorc, Trifković, Valenčič, Djurković, v drugem delu pa so zaigrali še Deronja, Skok, Djenić, Topić, Čeh, Vicente in Bešić.

Ne spreglejte