Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Plestenjak

Torek,
23. 11. 2010,
19.38

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Torek, 23. 11. 2010, 19.38

8 let

Ošlaj in Prašnikar zapuščata Olimpijo

Rok Plestenjak

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Po koncu jesenskega dela se v slačilnici Olimpije obeta prevetritev. Na odstrelu se bo znašlo nekaj nogometašev. Trener Dušan Kosič je na ''črni'' seznam že uvrstil Damjana Ošlaja in Luko Prašnikarja.

Oba ''zmaja'' pod vodstvom Dušana Kosiča nista bila deležna velike pozornosti. Tudi zaradi pogostih zdravstvenih težav, ki so ju oddaljile od treningov. Luka Prašnikar je bil nad odločitvijo začuden, saj se je po dolgotrajnih terapijah v Lenartu v ponedeljek končno pridružil soigralcem na vadbišču.

''Počutim se bolje, zdravniki pa so napovedali, da bom čez dva tedna že povsem pripravljen,'' je povedal sin trikratnega slovenskega selektorja Bojana, ki bo z velenjskimi ''knapi'' v Stožicah gostoval v soboto. Bo izkušeni strokovnjak zaradi tega prispel v Ljubljano še z dodatno motivacijo, kako spraviti na kolena neprepričljivo Olimpijo? Slednja je na zadnji prvenstveni tekmi s Triglavom ponovno parala živce maloštevilnemu občinstvu, nato pa je tri dragocene točke po podaji Toma Šokote zagotovil Adnan Bešič.

Ne ustrezata zgodbi

Napadalske vrste Olimpije bodo tako v prihodnosti prikrajšane za mlajšega Prašnikarja, pri branilcih pa se bo izpraznilo mesto Damjana Ošlaja. ''Z Olimpijo imam še pogodbo do maja. Najprej moramo prekiniti pogodbo, nato pa bomo videli,'' je naznanil nekdanji reprezentant in obrambni steber Nafte, ki so ga v zadnjih mesecih pestile poškodbe. ''Za zdaj smo se odločili za dva, na katera praktično več ne računam. Upam, da bo uprava z njima našla skupen jezik. Ocenil sem, da me ustrezata zgodbi Olimpije, ki jo načrtujem za prihodnjo sezono,'' je izpostavil trener Olimpije Dušan Kosič. Po koncu jesenskega dela se obeta še razširjen seznam igralcev, ki niso zadovoljili strokovnega vodstva in bodo lahko prestopili izhodna vrata. Zato bodo preostali nogometaši Olimpije do zadnje prvenstvene tekme v tem letu zagotovo še bolj zagrizeni, saj se ne bi bilo preveč prijetno pojaviti na omenjenem seznamu.

Ne spreglejte