Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
26. 6. 2017,
18.00

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

Natisni članek

Arsene Wenger Stephan El Shaarawy Bojan Jokić Georgina Rodriguez Pamela Anderson Adil Rami Patrice Evra izbor z družabnih omrežij Sergio Ramos Lionel Messi Lionel Messi David Villa Luis Suarez

Ponedeljek, 26. 6. 2017, 18.00

6 let, 7 mesecev

Izbor z družabnih omrežij

Pamela Anderson je v mrežo ujela 18 let mlajšega nogometaša

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

Kaj smo na spletu na nogometnem terenu opazili v zadnjem tednu? Pred vami je ponedeljkov Sportalov izbor z družabnih omrežij.

Kaj nam je tokrat pripravil Patrice Evra?

Nekdanji as Manchester Uniteda, Juventusa in Monaca, ki zdaj igra v Marseillu, Patrice Evra, vsak ponedeljek, kot da bi sledil naši zdaj že dodobra ustaljeni rubriki, na Instagramu objavi zabaven posnetek. Kaj nam je pripravil tokrat?

Pamela Anderson je v mrežo ujela 18 let mlajšega nogometaša

Nekoč zelo priljubljena ameriška igralka Pamela Anderson, ki je zaslovela tudi po zaslugi svojega bujnega oprsja in pozornost zbujala tudi s številnimi romancami z ljudmi iz sveta slavnih, naj bi imela novega fanta.

Lepotico, ki bo naslednji mesec praznovala 50 let, naj bi v zadnjem času videvali z Adilom Ramijem. Občasnim francoskim nogometnim reprezentantom, ki je trenutno član Seville, v preteklosti pa je igral za Milan, Valencio in Lille.

Z 32-letnikom so jo videvali v teh dneh na dopustu na Azurni obali, prijateljevala pa naj bi že kar nekaj časa. Tudi zato naj bi izkušeni branilec maroških korenin v zadnjih mesecih pogosto potoval v ZDA. Spoznala naj bi se pred nekaj meseci prek skupnega prijatelja.

To je Adil Rami:

 

Ca c'est du grand @philippedoignon 📸 ... Merci 🤛🙌 #blackandwhite like my friend 🤜

A post shared by Adil Rami (@adilrami) on

Takole je Pamela Anderson videti danes:

Kaj je svetu sporočila ljubezen Cristiana Ronalda?

Cristiano Ronaldo je v zadnjem obdobju še bolj v središču pozornosti, kot je že sicer. Obtožujejo ga utaje davkov, veliko se je pisalo tudi o dvojčkih, ki mu ju je rodila nadomestna mati iz ZDA. Zdaj se je na vse skupaj odzvalo tudi njegovo dekle. Lepa Georgina Rodriguez, s katero je srečno zaljubljen že nekaj časa.

"Ne razburjajte se se zaradi življenj, ki vam ne pripadajo," je zapisala ob fotografiji, ki jo je objavila na svojem Instagram profilu.

Georgina Rodriguez | Foto: Instagram/Getty Images Foto: Instagram/Getty Images

Poglejte, v kako lepi družbi je užival sveže poročeni kapetan Slovenije

Bojan Jokić, ki je na zadnji tekmi slovenske reprezentance, pri zmagi nad Malto v Stožicah v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2018, v odsotnosti Boštjana Cesarja nosil kapetanski trak Slovenije, je bil na poročnem potovanju na Maldivih.

Po fotografijah, ki jih je na Instragramu objavila njegova žena Nataša, s katero se je poročil  pred kratkim, je na rajskih otočkih v Indijskem oceanu nadvse užival.

Bojan Jokić, Nataša Jokić | Foto: Instagram/Getty Images Foto: Instagram/Getty Images

Bojan Jokić, Nataša Jokić | Foto: Instagram/Getty Images Foto: Instagram/Getty Images

Bojan Jokić, Nataša Jokić | Foto: Instagram/Getty Images Foto: Instagram/Getty Images

Kolekcija dresov, za katero bi marsikdo "ubijal"

Italijanski napadalec Stephan El Shaarawy, ki je trenutno član Rome, pred tem pa je igral tudi za Milan in Monaco, je na svojem Instragramovem profilu objavil kolekcijo dresov, ki jih je zbral do zdaj. Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimović, Kaka, Neymar

Vsekakor zbirka, za katero bi bil marsikateri nogometni navdušenec pripravljen narediti marsikaj.

Stephan El Shaarawy | Foto: Instagram/Getty Images Foto: Instagram/Getty Images

Z objavo je poskrbel za šale na svoj račun

Branilec španske reprezentance in Real Madrida Sergio Ramos uživa v počitniških dneh. Kje drugje kot na morju, seveda. Na svojem Instagramovem profilu je objavil posnetek skoka v vodo in s tem nevede poskrbel za obilico šal na svoj račun. Skakalci v vodo v nogometnem svetu namreč pravijo tistim, ki simulirajo prekrške na igrišču.

Izkušeni branilec, ki je letos osvojil nov naslov evropskega prvaka, pa je znan prav po tem. Spomnite se le letošnjega finala lige prvakov in njegove "prepričljive" igre, s katero je poskrbel za izključitev nogometaša Juventusa Juana Cuadrada.

 

🙋🏻‍♂️🛥🆙💦😜#summer #holidays

A post shared by Sergio Ramos (@sr4oficial) on

Arsene Wenger je z žogo kar spreten

Na spletu se je pojavil video Arsena Wengerja, dolgoletnega trenerja Arsenala, ki se igra z nogometno z žogo in je precej spreten. Škodoželjneži bi rekli, da je z žogo celo bolj spreten, kot je s trenersko palico. Glede na to, kakšne rezultate so Londončani pod njegovim vodstvom dosegali v prejšnji sezoni ...

Takole je rojstni dan proslavil Lionel Messi

Prejšnji teden je 30. rojstni dan proslavil eden izmed najboljših nogometašev vseh časov Lionel Messi. Ob tem je na Instagramu objavil fotografijo, na kateri pred dvema tortama pozira z ženo Antonello in starejšim sinom Thiagom. Ena torta je seveda v obliki grba Barcelone, katere najboljši nogometaš in strelec vseh časov je ...

 

Terminando el cumple 😉😉😉 muchísimas gracias a todos por los saludos .. 👍👍👍

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Španski golgeter je bil videti kot palček

Nekdanji zvezdnik Barcelone, svetovni in evropski prvak s Španijo David Villa, zdaj igra v ZDA; kjer je član ekipe New York City. Danes 35-letni golgeter je očitno košarkarski navdušenec, saj pogosto obiskuje tekme tamkajšnje NBA ekipe New York Knicks. Po eni izmed tekem je nastala tudi tale fotografija, na kateri je sloviti nogometaš v družbi košarkarjev Knicks videti kot palček.

Bilo je preveč, Luis Suarez je potočil solze

Luis Suarez, zvezdnik Barcelone in Urugvaja, je te dni v rodni državi, kjer je med drugim obiskal tudi svoj prvi klub Nacional iz Montevidea, kjer je začel bleščečo športno pot. Tam so odprli pomožno igrišče, ki bo po novem nosilo njegovo ime. Ob slovesnem odprtju novega igrišča pa je bil 30-letnik tako ganjen, da je celo potočil nekaj solz.

Ne spreglejte