NATISNI PISAVA

Seznam igralcev kroga v sezoni 2012/13

Igralec kroga

Avtor: Sportal

Ljubljana - Izbor nogometaša kroga poteka v okviru enajsterice igralcev, ki so bili uvrščeni v najboljšo postavo posameznega kroga. Kdo se je v tej sezoni že povzpel na prestol?

36. krog: Andraž Šporar (Olimpija)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 36. kroga Prve lige Telekom Slovenije, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa bo izbran še najboljši nogometaš kroga. Kdo bo nasledil Gorana Vuka?

35. krog: Goran Vuk (Domžale)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 35. kroga Prve lige Telekom Slovenije, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa je bil izbran še najboljši nogometaš kroga. To je postal Goran Vuk.

34. krog: Marcos M. Tavares (Maribor)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 34. kroga Prve lige Telekom Slovenije, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa je bil izbran še najboljši nogometaš kroga. To je postal Marcos Tavares.

33. krog: Andraž Šporar (Olimpija)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 33. kroga Prve lige Telekom Slovenije, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa je bil izbran še najboljši nogometaš kroga. To je postal Andraž Šporar.

32. krog: Robert Berić (Maribor)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 32. kroga Prve lige Telekom Slovenije, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa je bil izbran še najboljši nogometaš kroga. To je postal Robert Berić.

31. krog: Elvis Bratanović (Rudar)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 31. kroga Prve lige Telekom Slovenije, s pomočjo glasovanja Sportala pa je bil izbran še najboljši nogometaš kroga. To je postal Elvis Bratanović.

30. krog: Agim Ibraimi (Maribor)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 30. kroga Prve lige Telekom Slovenije, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa je bil izbran še najboljši nogometaš kroga. To je postal Agim Ibraimi.

29. krog: Nikola Nikezić (Olimpija)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 29. kroga Prve lige Telekom Slovenije, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa je bil izbran še najboljši nogometaš kroga. To je postal Nikola Nikezić.

28. krog: David Kašnik (Rudar)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 28. kroga Prve lige Telekom Slovenije, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa je bil za najboljšega igralca kroga izbran David Kašnik.

27. krog: Anej Lovrečič (Olimpija)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 27. kroga Prve lige Telekom Slovenije, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa je bil izbran še najboljši igralec. To je postal Anej Lovrečič.

26. krog: Žiga Kous (Domžale)

Izbrali smo enajsterico 26. kroga Prve Lige Telekom Slovenije, najboljši igralec kroga pa je postal nogometaš Domžal Žiga Kous.

25. krog: Denis Topolovec (Aluminij)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 25. kroga Prve lige Telekom Slovenije, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa je bil izbran še najboljši nogometaš kroga. To je postal Denis Topolovec.

24. krog: Slobodan Vuk (Domžale)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 24. kroga 1. SNL, prvega kroga, ki je v spomladanskem delu odigran v celoti. Najboljši igralec kroga je postal napadalec Domžal Slobodan Vuk.

23. krog: Nusmir Fajić (Maribor)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 23. kroga Prve lige Telekom Slovenije, s pomočjo glasovanja Sportala pa je bil izbran še najboljši nogometaš kroga. To je postal iznajdljivi Nusmir Fajić.

22. krog: Mate Eterović (Rudar)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 22. kroga Prve lige Telekom Slovenije, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa bo izbran še najboljši nogometaš kroga. Kdo bo nasledil Gorana Vuka?

21. krog: Jasmin Handanović (Maribor)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 21. kroga 1. SNL, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa je bil izbran še najboljši igralec kroga. Agima Ibraimija je nasledil soigralec Jasmin Handanović.

20. krog: Agim Ibraimi (Maribor)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 20. kroga 1. SNL, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa je bil izbran še najboljši igralec kroga. To je postal makedonski reprezentant Agim Ibraimi.

19. krog: Marcos M. Tavares (Maribor)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 19. kroga 1. SNL, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa je bil izbran še najboljši igralec kroga. To je postal kapetan Maribora Marcos M. Tavares.

18. krog: Sebastian Berko (Rudar)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 18. kroga 1. SNL, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa je bil izbran še najboljši igralec kroga. Denisa Klinarja je nasledil soigralec Sebastian Berko.

17. krog: Agim Ibraimi (Maribor)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 17. kroga Prve lige Telekom Slovenije, s pomočjo glasovanja Sportala pa je bil izbran še najboljši nogometaš kroga. To je postal Agim Ibraimi.

16. krog: Denis Klinar (Rudar)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 16. kroga 1. SNL, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa je bil izbran še najboljši igralec kroga. Aleksandra Šeligo je nasledil Denis Klinar.

15. krog: Jaka Ihbeisheh (Domžale)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 15. kroga 1. SNL, zaradi prestavljenih srečanj pa brez glasovanja z anketo izbrali še najboljšega igralca kroga. To je postal dvakratni strelec Jaka Ihbeisheh.

14. krog: Aleksander Šeliga (Olimpija)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 14. kroga 1. SNL, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa je bil izbran še najboljši igralec kroga. Mateja Poplatnika je nasledil Aleksander Šeliga.

13. krog: Matej Poplatnik (Triglav)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 13. kroga 1. SNL, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa je bil izbran še najboljši igralec kroga. Gorana Cvijanovića je nasledil Matej Poplatnik.

12. krog: Goran Cvijanović (Maribor)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 12. kroga 1. SNL, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa je bil izbran še igralec kroga. Aleša Mejača je nasledil novopečeni reprezentant Goran Cvijanović.

11. krog: Aleš Mejač (Maribor)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 11. kroga 1. SNL, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa je bil izbran še najboljši igralec kroga. Roberta Berića je nasledil soigralec Aleš Mejač.

10. krog: Robert Berić (Maribor)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 10. kroga 1. SNL, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa je bil izbran še najboljši igralec kroga. Gorana Cvijanovića je nasledil klubski soigralec Robert Berić.

9. krog: Goran Cvijanović (Maribor)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 9. kroga 1. SNL, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa je bil izbran še najboljši igralec kroga. To je ponovno postal Goran Cvijanović (Maribor).

8. krog: Goran Cvijanović (Maribor)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 8. kroga 1. SNL, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa je bil izbran še najboljši igralec kroga. To je postal Goran Cvijanović (Maribor).

7. krog: Alen Ploj (Maribor)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 7. kroga 1. SNL, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa izbrali še najboljšega igralca kroga. To je postal napadalec Maribora Alen Ploj.

6. krog: Marcos M. Tavares (Maribor)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 6. kroga 1. SNL, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa smo izbrali še najboljšega igralca kroga. Zmagovalec Marcos Tavares iz Maribora.

5. krog: Jasmin Handanović (Maribor)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 5. kroga 1. SNL, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa je bil izbran še najboljši igralec kroga. Damjana Trifkovića je nasledil vratar Jasmin Handanović.

4. krog: Damjan Trifković (Olimpija)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 4. kroga 1. SNL, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa je bil izbran še najboljši igralec kroga. Sandija Arčona je nasledil Damjan Trifković.

3. krog: Sandi Arčon (Gorica)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 3. kroga 1. SNL, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala je bil izbran še najboljši igralec kroga. To je postal napadalec Gorice Sandi Arčon.

2. krog: Dejan Žigon (Gorica)

Ker še niso bile odigrane vse tekme 1. kroga, smo z izborom najboljše enajsterice začeli po dvobojih 2. kroga. S pomočjo ankete in glasovanja Sportala je bil za igralca kroga izbran Dejan Žigon.

1. krog: Dejan Mezga (Maribor)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 1. kroga 1. SNL, ki se je zaradi prestavljene tekme v Kidričevem nekoliko razvlekel. Najboljši igralec kroga je bil zvezni igralec Maribora Dejan Mezga.

Diversey, čistilna oprema

Vodilna znamka na področju trajnostnih čistilnih, sanitarnih in higienskih rešitev.

Pripravite se na davčne blagajne!

Naj vas januar 2016 ne prehiti. Nudimo vam celovito rešitev za davčne blagajne: Birokrat POS. Že od 99 EUR!

Najboljše prednovoletne zabave v mestu!

Organiziramo prednovoletne zabave ob našem kaminu. Živa glasba, odlična hrana ter vrhunsko vzdušje.

oglasno sporočilo