NATISNI PISAVA

Seznam igralcev kroga v sezoni 2012/13

Igralec kroga

Avtor: Sportal

Ljubljana - Izbor nogometaša kroga poteka v okviru enajsterice igralcev, ki so bili uvrščeni v najboljšo postavo posameznega kroga. Kdo se je v tej sezoni že povzpel na prestol?

36. krog: Andraž Šporar (Olimpija)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 36. kroga Prve lige Telekom Slovenije, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa bo izbran še najboljši nogometaš kroga. Kdo bo nasledil Gorana Vuka?

35. krog: Goran Vuk (Domžale)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 35. kroga Prve lige Telekom Slovenije, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa je bil izbran še najboljši nogometaš kroga. To je postal Goran Vuk.

34. krog: Marcos M. Tavares (Maribor)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 34. kroga Prve lige Telekom Slovenije, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa je bil izbran še najboljši nogometaš kroga. To je postal Marcos Tavares.

33. krog: Andraž Šporar (Olimpija)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 33. kroga Prve lige Telekom Slovenije, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa je bil izbran še najboljši nogometaš kroga. To je postal Andraž Šporar.

32. krog: Robert Berić (Maribor)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 32. kroga Prve lige Telekom Slovenije, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa je bil izbran še najboljši nogometaš kroga. To je postal Robert Berić.

31. krog: Elvis Bratanović (Rudar)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 31. kroga Prve lige Telekom Slovenije, s pomočjo glasovanja Sportala pa je bil izbran še najboljši nogometaš kroga. To je postal Elvis Bratanović.

30. krog: Agim Ibraimi (Maribor)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 30. kroga Prve lige Telekom Slovenije, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa je bil izbran še najboljši nogometaš kroga. To je postal Agim Ibraimi.

29. krog: Nikola Nikezić (Olimpija)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 29. kroga Prve lige Telekom Slovenije, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa je bil izbran še najboljši nogometaš kroga. To je postal Nikola Nikezić.

28. krog: David Kašnik (Rudar)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 28. kroga Prve lige Telekom Slovenije, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa je bil za najboljšega igralca kroga izbran David Kašnik.

27. krog: Anej Lovrečič (Olimpija)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 27. kroga Prve lige Telekom Slovenije, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa je bil izbran še najboljši igralec. To je postal Anej Lovrečič.

26. krog: Žiga Kous (Domžale)

Izbrali smo enajsterico 26. kroga Prve Lige Telekom Slovenije, najboljši igralec kroga pa je postal nogometaš Domžal Žiga Kous.

25. krog: Denis Topolovec (Aluminij)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 25. kroga Prve lige Telekom Slovenije, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa je bil izbran še najboljši nogometaš kroga. To je postal Denis Topolovec.

24. krog: Slobodan Vuk (Domžale)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 24. kroga 1. SNL, prvega kroga, ki je v spomladanskem delu odigran v celoti. Najboljši igralec kroga je postal napadalec Domžal Slobodan Vuk.

23. krog: Nusmir Fajić (Maribor)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 23. kroga Prve lige Telekom Slovenije, s pomočjo glasovanja Sportala pa je bil izbran še najboljši nogometaš kroga. To je postal iznajdljivi Nusmir Fajić.

22. krog: Mate Eterović (Rudar)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 22. kroga Prve lige Telekom Slovenije, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa bo izbran še najboljši nogometaš kroga. Kdo bo nasledil Gorana Vuka?

21. krog: Jasmin Handanović (Maribor)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 21. kroga 1. SNL, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa je bil izbran še najboljši igralec kroga. Agima Ibraimija je nasledil soigralec Jasmin Handanović.

20. krog: Agim Ibraimi (Maribor)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 20. kroga 1. SNL, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa je bil izbran še najboljši igralec kroga. To je postal makedonski reprezentant Agim Ibraimi.

19. krog: Marcos M. Tavares (Maribor)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 19. kroga 1. SNL, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa je bil izbran še najboljši igralec kroga. To je postal kapetan Maribora Marcos M. Tavares.

18. krog: Sebastian Berko (Rudar)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 18. kroga 1. SNL, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa je bil izbran še najboljši igralec kroga. Denisa Klinarja je nasledil soigralec Sebastian Berko.

17. krog: Agim Ibraimi (Maribor)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 17. kroga Prve lige Telekom Slovenije, s pomočjo glasovanja Sportala pa je bil izbran še najboljši nogometaš kroga. To je postal Agim Ibraimi.

16. krog: Denis Klinar (Rudar)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 16. kroga 1. SNL, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa je bil izbran še najboljši igralec kroga. Aleksandra Šeligo je nasledil Denis Klinar.

15. krog: Jaka Ihbeisheh (Domžale)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 15. kroga 1. SNL, zaradi prestavljenih srečanj pa brez glasovanja z anketo izbrali še najboljšega igralca kroga. To je postal dvakratni strelec Jaka Ihbeisheh.

14. krog: Aleksander Šeliga (Olimpija)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 14. kroga 1. SNL, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa je bil izbran še najboljši igralec kroga. Mateja Poplatnika je nasledil Aleksander Šeliga.

13. krog: Matej Poplatnik (Triglav)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 13. kroga 1. SNL, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa je bil izbran še najboljši igralec kroga. Gorana Cvijanovića je nasledil Matej Poplatnik.

12. krog: Goran Cvijanović (Maribor)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 12. kroga 1. SNL, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa je bil izbran še igralec kroga. Aleša Mejača je nasledil novopečeni reprezentant Goran Cvijanović.

11. krog: Aleš Mejač (Maribor)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 11. kroga 1. SNL, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa je bil izbran še najboljši igralec kroga. Roberta Berića je nasledil soigralec Aleš Mejač.

10. krog: Robert Berić (Maribor)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 10. kroga 1. SNL, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa je bil izbran še najboljši igralec kroga. Gorana Cvijanovića je nasledil klubski soigralec Robert Berić.

9. krog: Goran Cvijanović (Maribor)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 9. kroga 1. SNL, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa je bil izbran še najboljši igralec kroga. To je ponovno postal Goran Cvijanović (Maribor).

8. krog: Goran Cvijanović (Maribor)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 8. kroga 1. SNL, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa je bil izbran še najboljši igralec kroga. To je postal Goran Cvijanović (Maribor).

7. krog: Alen Ploj (Maribor)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 7. kroga 1. SNL, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa izbrali še najboljšega igralca kroga. To je postal napadalec Maribora Alen Ploj.

6. krog: Marcos M. Tavares (Maribor)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 6. kroga 1. SNL, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa smo izbrali še najboljšega igralca kroga. Zmagovalec Marcos Tavares iz Maribora.

5. krog: Jasmin Handanović (Maribor)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 5. kroga 1. SNL, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa je bil izbran še najboljši igralec kroga. Damjana Trifkovića je nasledil vratar Jasmin Handanović.

4. krog: Damjan Trifković (Olimpija)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 4. kroga 1. SNL, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala pa je bil izbran še najboljši igralec kroga. Sandija Arčona je nasledil Damjan Trifković.

3. krog: Sandi Arčon (Gorica)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 3. kroga 1. SNL, s pomočjo ankete in glasovanja Sportala je bil izbran še najboljši igralec kroga. To je postal napadalec Gorice Sandi Arčon.

2. krog: Dejan Žigon (Gorica)

Ker še niso bile odigrane vse tekme 1. kroga, smo z izborom najboljše enajsterice začeli po dvobojih 2. kroga. S pomočjo ankete in glasovanja Sportala je bil za igralca kroga izbran Dejan Žigon.

1. krog: Dejan Mezga (Maribor)

Izbrali smo najboljšo enajsterico 1. kroga 1. SNL, ki se je zaradi prestavljene tekme v Kidričevem nekoliko razvlekel. Najboljši igralec kroga je bil zvezni igralec Maribora Dejan Mezga.

Predprodaja smučarskih vozovnic!

Le še do konca novembra do 29% nižje cene kart smučišča Krvavec. Dnevna odrasla od 22 eur, sezonska od 198 eur dalje!

Hotel Histrion **** / Wellness sprostitev na obali

Samo 99,00 € po osebi za dve noči. Super ugodnost! 1 x Masaža s kakavovim maslom za doplačilo 25€ na osebo!

Service MAXX - super servisna ponudba

Motorno olje + oljni filter + menjava že za neverjetnih 29,90 EUR. Preverite!

oglasno sporočilo Zagotavlja