NATISNI PISAVA

Zanimiva izkušnja za mlada slovenska nogometaša

Mladeniča iz Interblocka do Tottenhama

Avtor: Rok Viškovič

Ljubljana - Mlada napadalca ljubljanskega nogometnega drugoligaša Bravo1 Interblocka Andraž Šporar in Gregor Bajde sta se zadnje dni mudila pri londonskem Tottenhamu.

Da v Interblocku dobro delajo z mladimi, je jasno že nekaj časa. Novo potrdilo kakovostnega dela z mladimi nogometaši je prišlo pred kratkim, saj so pri enem izmed najboljših angleških klubov, Tottenhamu, k sebi na nekajdnevno testiranje povabili mlada napadalca ljubljanskega drugoligaša. Andraž Šporar in Gregor Bajde, oba sta stara 17 let, sta tako trenirala v Londonu in se spoznala z delom na najvišji ravni. V trenažnem centru londonskega kluba, pri katerem je pred leti igral Milenko Ačimović, sta opravila nekaj treningov s svojimi vrstniki in tudi rezervno člansko ekipo. Londončani so bili zadovoljni s tem, kar so videli, in ju bodo še naprej podrobno spremljali. Polna vtisov sta se v Ljubljano vrnila tudi mlada nogometaša.

''To je bila enkratna izkušnja. Spoznal sem ogromno novih stvari. Za naju je bilo odlično poskrbljeno. Od priložnostnih soigralcev do strokovnega štaba. Vsi so nama veliko pomagali in svetovali,'' je za uradno klubsko spletno stran povedal Bajde, ki je v Interblock prišel poleti iz vrst NK Brava. ''Poleg članov druge ekipe sva spoznala tudi vse zvezdnike prve ekipe in z njimi izmenjala tudi nekaj besed. Vsi so bili neverjetno prijazni in dostopni. Ni bilo nobenih težav – praktično nihče od njih ni bil zvezdnik v negativnem pomenu besede. Vsi so bili preprosti,'' pa je o zanimivi izkušnji povedal Šporar.

Oba igrata v članski ekipi Bravo1 Interblocka. Bajde je v prvem delu sezone zbral devet nastopov (brez zadetka), Šporar, ki je že na očeh številnih oglednikov iz tujine, za njim pa sta lovke bojda stegnila tudi Maribor in Olimpija, pa enajst in ob tem zabil pet prvenstvenih golov.

Preberite še:

Foto: Bravo1 Interblock

Ključne besede: Andraž Šporar, Gregor Bajde

Komentarje prikazujemo 7 dni po objavi članka. Po tem času komentarjev ne prikazujemo več.
Kje najdete sodne prevode?

Če potrebujete sodni prevod ali sodnega tolmača, se obrnite na agencijo Anglist.

Konec trde in razpokane kože na nogah!

Cornea balzam za noge je prvi izdelek, specializiran za popolno ozdravitev in obnovo kože na nogah.

Želite vikend paket na Dunaju?

Manner ob svoji 125-letnici podarja 9 vikend paketov na Dunaju in kar 125 sladkih presenečenj. Sodelujte!

oglasno sporočilo