NATISNI PISAVA

Prva poteza Zlatka Zahovića tega poletja

Prva okrepitev Maribora srbski napadalec

Avtor: R. V.

Maribor - Slovenski državni in pokalni prvaki, nogometaši Maribora, imajo prvo okrepitev. V klub je prišel srbski napadalec Nikola Komazec.

Štiriindvajsetletni in 189 centimetrov visoki napadalec je podpisal triletno pogodbo, v Mariboru pa bo nosil dres s številko 21. V Ljudski vrt prihaja kot prost igralec brez odškodnine, zapolnil pa naj bi vrzel po odhodu najboljšega strelca v minuli sezoni Daliborja Volaša.

V minuli sezoni je Nikola Komazec nosil dres romunskega prvoligaša Petrolul Ploiesti, za katerega je zabil zgolj dva gola v 12 prvenstvenih nastopih. Pred tem je bil član Hajduka iz Kule, s katerim se je leta 2007 pomeril tudi proti Mariboru in vijoličastim tudi zabil gol. Kar dva. Takrat je bil star komajda 19 let.
''Po odhodu Daliborja Volaša resno računamo na Alena Ploja, ki potrjuje sposobnosti za prvo ekipo. Ob njem pa smo iskali še dodatno možnost, da povečamo kvaliteto v napadu in menim, da Nikola Komazec pomeni dobro rešitev,'' je novo kadrovsko rešitev predstavil športni direktor Zlatko Zahović. ''Ponosen sem, da prihajam v velik klub. Imel sem več ponudb, a sem na povabilo iz Maribora, ob klicu Zlatka Zahovića, sprejel odločitev za prihod v klub, ki prevladuje v Sloveniji in je zelo uspešen v evropskih pokalih. Ko sem slišal za ponudbo iz Maribora, nisem imel dileme. Hitro smo se dogovorili, ta poteza pomeni korak naprej v moji karieri,'' pa je ob podpisu pogodbe povedal novi napadalec Maribora.

Preberite še:

Maribor dobil še četrto zapored

Prvoligaški nogometni klubi se pripravljajo za novo sezono. Žreb 1. SNL bo prihodnji torek, Maribor pa je že našel zmagovalni ritem. V četrtek je v Ljudskem vrtu padel še Inter Baku. Kaj pa ostali?

Foto: Vid Ponikvar
Komentarje prikazujemo 7 dni po objavi članka. Po tem času komentarjev ne prikazujemo več.
Želite pridobiti nova znanja?

Takšna, ki bodo uporabna pri gradnji uspešne kariere? Pridite na informativne dneve Biotehniške fakultete!

Okna Priba

PVC in ALU okna ter vrata iz visokokavostnih materialov! Preverite!

Zimske počitnice že za 36,00 EUR

Od 13. do 28. 2. preživite počitnice na obali, v Hotelih Bernardin. Otroci do 12. leta brezplačno!

oglasno sporočilo