Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
7. 6. 2010,
12.34

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Ponedeljek, 7. 6. 2010, 12.34

8 let

V JAR kar prek zaslona mobitela

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Svetovno prvenstvo v nogometu ste lahko ekskluzivno v Sloveniji spremljali na mobilnem portalu Planet. Lahko ste si ogledali tekme, videovrhunce srečanj in bili obveščeni o golih.

Vsi slovenski navijači ste bili vabljeni na Mobitelov mobilni portal Planet, kjer vas je med 11. junijem in 11. julijem 2010 v sklopu Sport čakal prostor na največjem mobilnem stadionu, na katerem je bilo prostora za več kot milijon zvestih uporabnikov.

Do svoje osebne VIP-lože na mobilnem stadionu ste lahko v vsakem trenutku kjerkoli in kadarkoli prišli takoj, če ste na številko 1919 poslali SMS-sporočilo z vsebino P SP.

Bogate video vsebine Na zaslonu svojega mobitela ste z nekaj kliki v hipu vstopili v središče nogometnega dogajanja in doživeli mundial v vsej njegovi veličini. Samo za Vas je naš poročevalec na jugu Afrike vseskozi spremljal Kekovo četo. Da ste začutili vsa čustva in zaslišali vuvuzele, smo vam pripravili tudi videovsebine in seveda rezultate ''v živo'', na voljo ste imeli spored, statistika, zgodovina prvenstev, največji zvezdniki in mobilna zabava, ta je vaš telefon opremila z virtualnim igriščem, saj vas je v sklopu Nogometno SP čakala uradna mobilna igra FIFA World Cup South Africa. Za piko na i pa ste lahko prek mobilne televizije tudi na plaži, v gorah, na avtobusu, pikniku čisto vse tekme spremljali tudi v neposrednih prenosih.

SPALARM – vsi goli in novice na vašem Mobitelu

Z vseh 64 tekem svetovnega nogometnega prvenstva smo Vam ''v živo'' pošiljali brezplačna SMS-sporočila. Ob vsakem golu, polčasu in končnem izidu ste na svoj telefon dobili sporočilo z aktualnim izidom in aktivno povezavo do najbolj svežih novic ter videovsebin. Na nogometna sporočila ste se lahko naročili tako, da ste na številko 1919 poslali sporočilo z vsebino +SPALARM.

In ne pozabite, tudi z mobitelom v rokah ste bili lahko pravi srčni navijač, ki je lahko v vsakem trenutku povedal, kako je šlo našim fantom v Afriki. Saj veste: Velik si, kolikor imaš veliko srce.

Storitev je na voljo za Mobitelove in Debitelove uporabnike.

Ne spreglejte