0
0
0
0
0
NATISNI PISAVA

Messi na skrivaj obiskal Međugorje

Avtor: R.P.

Ljubljana - Po Gianluigiju Buffonu in Robertu Manciniju se je letos v Međugorju mudilo še eno znano ime svetovnega nogometa. Nihče drug kot argentinski as Lionel Messi. V Hercegovino se je odpravil na skrivaj.

0
0
0
0
0

Međugorje je priljubljen in zelo obiskan evropski romarski kraj. Letno ga obišče več kot milijon ljudi, med njimi pa so tudi zelo znana imena. Tako naj bi se pred kratkim na jugu Hercegovine mudil tudi nogometni zvezdnik Lionel Messi, ki si je v zadnjih letih izbojeval status najboljšega igralca na svetu. ''Messi je bil v Međugorju. Bil je moj gost,'' je za mostarski časopis Dnevni list dejal Ivan Dragičević. Eden izmed šestih vidcev device Marije, ki naj bi se 24. junija 1981 prikazala mladim pastirjem, je bil v izjavah skop, saj ni želel razkriti podrobnosti prihoda nogometnega asa. Najprej naj bi s privatnim letom prispel v Dubrovnik, nato pa z avtom nadaljeval pot v bližnje romarsko središče, kar pa ni uspelo nobenemu izmed številnih medijev iz BiH potrditi.

Obisk prve violine Barcelone in argentinske izbrane vrste je minil v popolni tajnosti, saj se je želel Messi izogniti druženju z novinarji. Argentinec, tudi sam goreč vernik, je v Međugorju že tretji letošnji nogometni gost, ki redno polni svetovne športne naslovnice. Po evropskem prvenstvu je v Međugorju mir in blaženost iskal vratar podprvakov Gianluigi Buffon, dvakrat pa je romarsko središče v BiH obiskal njegov rojak Roberto Mancini, ki bo z nesramno bogatim Manchester Cityjem branil naslov angleškega prvaka. Julija je Međugorje obiskal tudi zvezdnik ameriškega nogometa David Diehl. Član aktualnega prvaka, moštva New York Giants, ki ne skriva povezanosti s Hrvaško, je poprej obiskal še splitski štadion Poljud.

Preberite še:

Foto: Reuters
Komentarje prikazujemo 7 dni po objavi članka. Po tem času komentarjev ne prikazujemo več.
Anketa

Katera evropska reprezentanca je na nogometnem SP v Braziliji najbolj razočarala?

Nora poletna akcija kuhinj

Znižanje do 50 % na izbrane modele in elemente + dodatnih 400 € za nakup aparatov! DanKuchen BTC in Kranj

Ponujamo vam naj počitniške pakete

Čaka vas bogat animacijski program ter program za otroke v sklopu Mini Cluba Billy in še veliko več.

Obdelava kovin za majhne in velike!

Od rezervnih delov do strojev. Nudimo celovite rešitve za strojegradnjo, kmetijstvo in gozdarstvo!

oglasno sporočilo Zagotavlja