NATISNI PISAVA

Prestop uradno potrjen

Thiago Silva podpisal, v PSG za 42 milijonov

Avtor: Rok Viškovič

Pariz - Še pred nekaj urami je zastopnik Thiaga Silve dejal, da se še ni sestal s predstavniki PSG, zdaj so Parižani uradno naznanili, da se Brazilec seli v Francijo.

Očitno besede, ki jih je izrekel zastopnik brazilskega zvezdnika, niso bile najbolj iskrene. Le malce za tem, ko je trdil, da se še ni sestal s Parižani, so pri PSG uradno naznanili prihod Thiaga Silve, ki je že prestal zdravniške preglede in podpisal petletno pogodbo.

Koliko bo zaslužil, ni uradno znano, kot tudi ne odškodnina, ki jo bodo morali Parižani nakazati na bančni račun Milana. Zanesljive informacije iz Francije pravijo, da je prestop vreden kar 42 milijonov evrov, Brazilec pa bo pri PSG zaslužil 7,5 milijona evrov letno.

Zdaj še po Ibrahimovića

Zdaj navijači PSG čakajo še na prihod Zlatana Ibrahimovića. Milan in PSG sta se že dogovorila, potreben je še pristanek švedskega zvezdnika. Prvotno se je zdelo, da bo PSG Thiaga Silvo in Ibrahimovića kupil skupaj v paketu za 65 milijonov evrov, zdaj je jasno, da gre za ločena prestopa. Koliko bodo morali Parižani odšteti za 30-letnega napadalca, v minuli sezoni najboljšega strelca italijanske lige, ni znano, a prav mogoče je, da bo seštevek obeh odškodnin veliko višji kot prvotno omenjenih 65 milijonov.

Preberite še:

Berlusconi potrdil, Ibrahimović in Silva v PSG!

Ni še uradno, a senzacionalen prestop je tik pred potrditvijo. Kot kaže, bosta zvezdnika Milana Zlatan Ibrahimović in Thiago Silva karieri nadaljevala v Parizu, kar je potrdil tudi lastnik Milančanov.

PSG po Modriću snubi še Ibrahimovića

Pariški klub želi na krilih katarskega kapitala pripeljati nekaj zvezdnikov svetovnega formata. Že dalj časa si prizadevajo za prihod Luke Modrića, radi pa bi pozdravili tudi Zlatana Ibrahimovića.

''Ibra v Parizu? Posel še ni sklenjen''

Prestop Zlatana Ibrahimovića buri duhove v Evropi. Zastopnik švedskega asa Mino Raiola je potrdil, da prihaja na pogajanja v Pariz, in zanikal govorice, da je posel že sklenjen.

Foto: Guliver/Getty Images, Reuters

Ključne besede: Thiago Silva, Zlatan Ibrahimović

Komentarje prikazujemo 7 dni po objavi članka. Po tem času komentarjev ne prikazujemo več.
Konec s trdo kožo na nogah!

S pomočjo balzama Cornea. Ekskluzivna promocijska ponudba in akcija do 15.2.2016.

Davčne blagajne so tu!

Še vedno nimate davčne blagajne? Nudimo vam celovito rešitev za davčne blagajne: Birokrat POS že od 99 EUR!

Želite pridobiti nova znanja?

Takšna, ki bodo uporabna pri gradnji uspešne kariere? Pridite na informativne dneve Biotehniške fakultete!

oglasno sporočilo