Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Ponedeljek,
23. 2. 2015,
15.43

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Robin van Persie

Ponedeljek, 23. 2. 2015, 15.43

6 let, 7 mesecev

Za roko jo je zaprosil v nekdanjem domu Zlatka Zahovića

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Za nami je nov teden, na nogometnih zelenicah spet ni manjkalo zanimivih dogodkov. Katerih deset, ki so zaokrožili po spletu, smo izbrali tokrat?

Valižan je nasmejal soigralce na treningu Reala

Na enem izmed zadnjih treningov madridskega Reala se je valižanski zvezdnik Gareth Bale spotaknil ob žogo in dodobra nasmejal zvezdniške soigralce pri evropskem prvaku.

Na tla ga je spravil, kot da bi bil v ringu

Na tekmi ene izmed angleških nižjih lig med Stockport Countyjem in Worcester Cityjem je nogometaš prvega Charlie Russell na tla spravil nasprotnikovega nogometaša Shaba Khana in si prislužil rdeči karton. Zakaj, si lahko ogledate v spodnjem videoposnetku.

Tekmo je zapustil s pomočjo bergel

Robin van Persie po tekmi Manchester Uniteda proti Swanseaju ni mogel biti zadovoljen. Ne samo zato, ker so s soigralci izgubili z 1:2, pač pa tudi zato, ker se je poškodoval. Nizozemski zvezdnik je moral tekmo proti Swanseaju zapustiti s pomočjo bergel.

Potrdil, da so bile tetovaže zgolj lažne

Zlatan Ibrahimović je pred dvema tednoma navdušil z akcijo, zavoljo katere je svoje že tako popisano telo okrasil z novimi, 50 tetovažami za potrebe dobrodelne akcije. Zdaj je švedski zvezdnik PSG vsem tistim, ki tega morda še niso vedeli, razkril, da so bile tetovaže zgolj začasne.

The names are no longer on my body but the people are still out there. Make sure the world knows. #805millionnames

A video posted by IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) on

Ni kaj, Španca v vrstah Arsenala res obvladata

Spodnji videoposnetek z enega izmed treningov Arsenala, v katerem nastopata Santi Cazorla in Nacho Monreal, dokazuje, da Španca v vrstah Londončanov res obvladata.

Kako so Turki razgrajali v Liverpoolu

Sredi tedna je v evropski ligi Liverpool z 1:0 premagal Bešiktaš pred domačimi navijači, pred tekmo na Anfieldu pa so po Liverpoolu razgrajali turški navijači.

Kolumbijec odgovoril na očitke o vroči učiteljici

Kolumbijski zvezdnik Juan Cuadrado je pred tedni prestopil v Chelsea. Ker še ne zna angleško, si je seveda omislil pomoč pri učenju jezika. Otoški mediji so sprva namigovali, da ga bo angleščine učila vroča Carla Howe, a nekdanji as Fiorentine je takšna namigovanja hitro zavrnil in na Twitter prilepil fotografijo z mladim Londončanom. Ta naj bi bil njegov pravi učitelj angleščine.

Učitelj angleščine Juana Cuadrada:

Vroča Carla Howe:

Za roko jo je zaprosil v nekdanjem domu Zlatka Zahovića

Zgodba je sicer stara več kot teden dni, a po spletu je zaokrožila zdaj. Na tekmi preteklega kroga španskega prvenstva je Valencia na Mestalli, kjer je pred leti igral tudi Zlatko Zahović, gostila Getafe, ob polčasu obračuna, ki so ga domači dobili z 1:0, pa je eden izmed domačih navijačev za roko zaprosil svoje dekle. Je bil uspešen?

Chelseajev avtobus se je zataknil

Med tednom je Chelsea gostoval pri PSG v Parizu in remiziral z 1:1. Do dobrega rezultata so Londončani prišli kljub zapletu, ki se jim je zgodil ob prihodu na štadion PSG.

Nekdanji zvezdnik Manchester Uniteda je skorajda izdahnil

Brazilec Anderson je zapustil Manchester United in odšel v Cruzeiro. V Braziliji je že debitiral, prejšnji teden je igral v pokalu libertadores proti The Strongestu. Na tekmi v Boliviji v La Pazu, ki leži na 3500 metrov nadmorske višine, je ostal brez zraka. Po odhodu z igrišča so mu morali, da je prišel k sebi, pomagati kar s kisikovo bombo.

Ne spreglejte