2.500 tekačev na štartu slikovitega Istrskega maratona

Slovenska obalna mesta Koper, Izola in Piran so danes gostila prvo izvedbo Istrskega maratona. 42 kilometrov je prvi pretekel Aleš Zontar, med ženskami pa Daniela Da Forno.

Kaj in kdaj jesti pred in po treningu?

Del populacije že aprila začne razmišljati o korakih, ki bi jih do poletja lahko pripeljali do želene telesne teže. Dieta se takrat zdi kot magična formula. Težavna, a izvedljiva.

Vse o projektu Prebudi športnika v sebi

Vse o projektu Prebudi športnika v sebi

Na tem mestu lahko spremljate vse informacije, povezane s projektom Prebudi športnika v sebi, ki ga bomo skupaj z vadbenim centrom VigorGround v prihodnjih mesecih izpeljali na Sportalu.

Kako postati tekač za vse življenje?

Kako postati tekač za vse življenje?

Jennifer Van Allen, urednica specializirane tekaške revije Runner's World, razkriva sedem skrivnosti, ki vam bodo pomagale pri skoku v tekaške copate in ki jim velja slediti vse življenje.

Anketa

Kdaj je najbolj priporočljivo kupovati oziroma izbirati tekaške čevlje?

Dejan Zavec išče 12 pogumnih borcev

Ste pripravljeni na varen, a zahteven in zabaven Husqvarnin izziv? Sodelujte v nagradni igri! "Čaka vas nepričakovano!", vam sporoča Dejan Zavec.

Naraven upogib, naravna vožnja

Kako je ARC tehnologija spremenila smučanje za vedno

Tekaške delavnice s Petrom Kastelicem (od 1 do 7)

Vse o pripravah na maraton, pravilni tehniki teka in odpravi tekaških napak, teku v skupini ali posamezno ter o primernih oblačilih za tek na enem mestu.

Obveščajte nas!

Za brezplačno objavo novic in prireditev pošljite podatke s slikami na rekreacija@tsmedia.si.