Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
9. 12. 2019,
16.31

Osveženo pred

4 leta, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,13

1

Natisni članek

Tek božičkov dobrodelni dogodek Rdeči noski

Ponedeljek, 9. 12. 2019, 16.31

4 leta, 4 mesece

Kaj boste pa vi počeli na petek trinajstega?

Božički bodo letos tekli za Rdeče noske

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,13

1

Tek božičkov | 15. izvedba dobrodelnega božičkovega teka bo letos v petek, 13. decembra, ob 18. uri v parku Tivoli v Ljubljani. | Foto Špela Bokal

15. izvedba dobrodelnega božičkovega teka bo letos v petek, 13. decembra, ob 18. uri v parku Tivoli v Ljubljani.

Foto: Špela Bokal

Letos se bodo dobrodelni tekači in pohodniki zbrali v petek, 13. decembra, v ljubljanskem Tivoliju ob 18. uri. Udeležili se bodo že 15. dobrodelnega teka in pohoda Božičkov, najstarejšega in najbolj obiskanega božičnega teka v Sloveniji.

Že tradicionalno se bodo tekači z naglavnimi lučkami in božičkovimi kapicami podali na 6- ali 12-kilometrsko progo, ki je speljana čez Rožnik, pohodniki pa na dvokilometrsko pot po parku Tivoli, ki je primerna tudi za najmlajše.

Zbran denar gre Rdečim noskom

Prispevek (za posameznike znaša sedem, za skupine ali družine pa pet evrov na osebo) bo v celoti namenjen Rdečim noskom, da bodo lahko še najprej uspešno in z vsem srcem opravljali svoje delo po slovenskih bolnišnicah. Po en dodaten evro na vsakega prijavljenega udeleženca pa bo Rdečim noskom prispeval še generalni partner dogodka, podjetje Lidl Slovenija.

Zbrana sredstva bodo namenili Rdečim noskom in zavodu Pod strehco. | Foto: Špela Bokal Zbrana sredstva bodo namenili Rdečim noskom in zavodu Pod strehco. Foto: Špela Bokal

Tudi s palačinkami boste nekomu polepšali življenje

"Pridružite se nam! Za veselo vzdušje in miganje bodo pred štartom poskrbeli navihani klovni, po prihodu v cilj pa se boste okrepčali s toplim čajem ter slastnimi dobrodelnimi palačinkami. Izkupiček od prodaje palačink bo šel v roke zavoda Pod strehco v sklad socialnih obrokov. Kot je za decembrski čas prav, pa nas bo seveda obiskal tudi pravi Božiček," sporočajo organizatorji dobrodelnega dogodka, spletni portal Tekaški forum.

Dodatne informacije o dogodku najdete na spletni strani www.tekbozickov.si, kjer se je možno tudi prijaviti do vključno 11. decembra. Prijava pa bo mogoča tudi dve uri pred štartom na dan dogodka.

Ne spreglejte