Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
12. 1. 2015,
10.02

Osveženo pred

3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Naredi nekaj zase Intersport Energetics

Ponedeljek, 12. 1. 2015, 10.02

3 mesece

Nagradna Igra: Udeležite se vadbenih dogodkov z Intersportom in Kristino Gnezda

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Spremljajte serijo videovadnic Naredi nekaj zase z Intersportom, ocenite vaje in se prijavite na enega od štirih vadbenih dogodkov, ki jih za vas prirejamo februarja in marca.

Naredi nekaj zase z Intersportom je nova serija videovadnic, ki je namenjena vsem tistim, ki bi po zimskem spanju telo znova radi spravili v pogon in ga na(d)gradili s kondicijo, ter vsem tistim, ki bi želeli izpopolniti svoje vsakodnevne treninge.

Vabimo vas, da v prihodnjih petih tednih sledite videovadnicam, skozi katere vas bo vodila osebna trenerka Studia Marko Mrak Kristina Gnezda, in ocenite posamezne vaje. Vaša ocena nam veliko pomeni, saj je najboljši pokazatelj, kako se je posamična vaja zasidrala v vašo vadbeno podzavest.

In medtem ko boste s pomočjo videov pridno vadili, boste gotovo zbrali dovolj poguma, da boste svoje pridobljeno znanje pokazali tudi na rekreativnih dogodkih, ki bodo pod vodstvom Kristine Gnezda februarja in marca potekali po vsej Sloveniji. Izmed vseh, ki nam boste zaupali svojo oceno in se prijavili na enega od vadbenih dogodkov, bomo vsak teden izžrebali tri nagrajence, ki jim bo Intersport podaril praktične nagrade. Na koncu akcije pa bomo izmed vseh sodelujočih v vsakem (vadbenem) kraju izbrali 20 srečnežev, ki bodo vadbo lahko preizkusili tudi v živo.

Kaj morate storiti? Prijava na rekreativne dogodke je preprosta: v posebnem obrazcu ocenite vajo in označite, kje bi se želeli udeležiti enourne vadbe s Kristino. Smo vas prepričali? Vaše prijave sprejemamo do 13. februarja!

Kaj vas čaka? Kar 80 izmed vas čakajo štirje edinstveni vadbeni dogodki (20 kandidatov bo vadilo v Novem mestu, 20 v Mariboru, 20 v Kopru in 20 v Ljubljani), ki jih bo povezovala osebna trenerka Kristina Gnezda.

Kaj še čakate? Prijavite se še danes in ne pozabite: vsak ponedeljek vas čaka nov video v seriji Naredite nekaj zase z Intersportom in Kristino Gnezda. Čas je, da izpolnite svoje novoletne zaobljube!

Ne spreglejte